Românul Dan Timotin, Sales Manager Coca-Cola HBC România, a preluat poziția de General Manager Coca-Cola HBC Pivara Skopje

149
Dan Timotin, Coca-Cola HBC

Dan Timotin, Country Sales Manager România, a preluat poziția de General Manager al operațiunilor Coca-Cola HBC Pivara Skopje, un joint-venture între Coca-Cola HBC & Heineken din Fosta Republică Iugoslavă a Macedoniei, începând din martie 2019.

În ultimii trei ani, Dan Timotin a ocupat poziția de Director de vânzări pentru România, care a fost preluată de Gyorgy Galantai.

Dan Timotin s-a alăturat echipei Coca-Cola HBC în 2011 ca Chief Financial Officer pentru România şi Moldova, iar ulterior a fost numit Group Commercial Finance Director. În 2015 a început să își dezvolte cariera în zona de vânzări, un an mai târziu fiind numit Sales Manager pentru România. În ultimii ani, el a avut un rol major în reconstruirea echipei de vânzări și remodelarea strategiei comerciale a organizației, schimbări care s-au reflectat în cifrele de vânzări ale companiei, aflate în creștere susținută.

“Este o onoare pentru mine să mă alătur echipei macedonene a Coca-Cola HBC. Avem aceleași valori, misiune și viziune și sunt convins că împreună putem consolida poziția de lider de piață a companiei noastre. Aș vrea să mulțumesc echipei din România pentru tot ce am învățat și am realizat împreună, a fost o experiență memorabilă, care va constitui o bază solidă pentru activitatea mea din noua poziție”, a declarat Dan Timotin.

Gyorgy Galantai este noul Sales Manager al Coca-Cola HBC România
Începând cu 11 februarie 2019, poziția de Sales Manager pentru România a fost preluată de Gyorgy Galantai. Odată cu preluarea poziției de Sales Manager, Gyorgy Galantai s-a alăturat echipei de Senior Management Team a Coca-Cola HBC România. El și-a început cariera în companie în 2001, ca Management Trainee, în Ungaria, deținând în ultimii 17 ani poziții de management în departamentele Key Accounts, Telemarketing, Field Sales și General Sales.

“Aștept cu nerăbdare să lucrez cu noua mea echipă și să învăț de la fiecare persoană în parte. Indiferent de țara în care ne aflăm, oamenii sunt inima companiei noastre și în fiecare zi ne dezvoltăm și creștem împreună”, a declarat Gyorgy Galantai.

Coca-Cola HBC este unul dintre cei mai mari îmbuteliatori ai companiei Coca-Cola, având vânzări de peste 2 miliarde de unități. Compania activează într-o zonă geografică extinsă, având operațiuni în 28 de țări, de servind o populație de aproximativ 590 milioane de oa meni. Coca-Cola HBC oferă o gamă variată de băuturi răcoritoare din categoria celor carbogazoase, sucuri, apă, energizante, ceaiuri și cafea.