RO-Fruits & Vegetables Show revine cu o nouă ediție pe 23 noiembrie 2023

RO Fruits & Vegetables Show, eveniment emblematic dedicat industriei de fructe şi legume proaspete din România, revine cu o nouă ediție. În data de 23 noiembrie 2023, le dăm întâlnire fermierilor – legumicultori și pomicultori, retailerilor internaţionali şi locali, distribuitorilor de fructe şi legume, dar și furnizorilor de soluții și servicii conexe la NORD Events Center by Globalworth din Bucureşti, în intervalul 09.00 – 18.00. Evenimentul are o tradiție de peste opt ani și este organizat de publicația de retail Modern Buyer.

Evenimentul este format din mai multe componente:
Conferință de o zi în care vom supune dezbaterii câteva subiecte de mare actualitate pentru actorii implicați în lanțul de aprovizionare cu legume și fructe proaspete, cum ar fi: datele disponibile despre evoluția sectorului, trendurile de consum, programele derulate de lanţurile de retail pentru achiziţiile de fructe şi legume româneşti, factorii de care depinde prezența la raft a produselor autohtone în sezonul actual, precum și radiografia sezonului 2023 din perspectiva fermierilor.

Expoziție, EXPO Village, catalizatorul perfect al unei conversații de succes, între comercianți și furnizorii de fructe & legume sau soluții și servicii dedicate producătorilor, importatorilor sau retailerilor.

Revista Legume-Fructe: Radiografia Sezonului 2023. În cadrul evenimentului lansăm publicaţia specializată “Legume-Fructe: Radiografia sezonului 2023”, ediţia a treia. În peste 80 de pagini vom prezenta analize sectoriale, interviuri cu fermieri, achizitori şi furnizori de soluţii şi servicii dedicate industriei, precum şi alte articole, în care vom puncta noutăţile şi inovaţiile sezonului 2023.

Sesiuni de business networking. Pe tot parcursul zilei de 23 noiembrie 2023, vor avea loc sesiuni de business matchmaking între rețelele de retail internaționale și locale prezente la eveniment și furnizorii români de fructe și legume sau soluții diverse.

Așadar, în data de 23 noiembrie 2023, RO Fruits & Vegetables Show își propune să aducă la aceeași masă cei mai relevanți actori din sectorul de fructe și legume proaspete din România.

De peste 15 ani, Modern Buyer facilitează dialogul între achizitorii din marile lanțuri de magazine cu producătorii români și furnizorii din sectorul FMCG.

Cum puteți participa la eveniment

Vă invităm alături de noi la cel mai așteptat eveniment din România din sectorul de fructe și legume. Pentru a vă rezerva locul în sală, puteți achiziționa un bilet de participare completând formularul de înscriere de mai jos.

Link formular: bit.ly/46OMswY

Alte informații despre eveniment puteți obține direct de la echipa Modern Buyer, prin e-mail: aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro; maria.hurduc@modernbuyer.ro și la telefon +40 767 118 833, respectiv +40 729 880 041.