Bogdan Buzu-Vasilache, Balkanica Distral, vine la Ro Export Forum

Bogdan Buzu-Vasilache, Managing Director la grupul de firme Balkanica Distral, a dat curs invitației lansate de Modern Buyer și va participa în calitate de vorbitor la Ro Export Forum, eveniment dedicat producătorilor români care doresc să acceseze sau să îşi consolideze poziţia pe pieţele externe şi distribuitorilor de produse FMCG din aceste pieţe.

Cu circa 150 de angajați în total, companiile din grupul Balkanica Distral (Spania, România și Bulgaria) distribuie în acest moment peste 4.500 de produse FMCG în diverse piețe externe, respectiv Spania, Portugalia, Cipru, Franța, Belgia, Olanda și UK. Balkanica Distral Spania deține, de pildă, patru depozite de tip cash&carry în această țară – Madrid, Lérida, Crevillente, Xàtiva – și realizează operațiuni de distribuție în Spania, Portugalia, Cipru și sudul Franței.
Balkanica Distral colaborează în prezent cu zeci de producători români din diverse categorii de produse, dar are colaborări și cu producători din țări precum Bulgaria, Republica Moldova, Polonia, Serbia, Lituania, Letonia ș.a. Grupul Balkanica are și patru mărci proprii: Tradiții Românești, Dobrogea Lactate, Melina și Balkanica.

La Ro Export Forum, Bogdan Buzu-Vasilache va vorbi despre experiența acumulată în cei 12 ani de activitate ai Balkanica Distral pe diverse piețe, despre provocările bussinesului de distribuției pe piețele mai sus enumerate, dar și despre factorii ce generează plus valoare în parteneriatul dintre producători şi distribuitori. Managerul Balkanica Distral a inițiat și a dezvoltat parteneriate de succes cu producători români de mezeluri, lactate, vinuri, dulciuri, produse de bază ș.a. și ne va oferi și perspectiva proprie cu privire asupra unei întrebări ce-i preocupă pe managerii români: există o piață pentru brandurile românești în Europa?

Despre Ro Export Forum

Vă realintim, Modern Buyer va organiza la începutul lunii iunie a.c. RO EXPORT FORUM, un eveniment dedicat producătorilor români de bunuri de larg consum care doresc să acceseze sau să îşi consolideze poziţia pe pieţele externe şi distribuitorilor FMCG din aceste pieţe, transportatorilor şi furnizorilor de servicii.

La evenimentul de o zi ce se va desfăşura la Bucureşti, pe 6 Iunie 2019, la hotel Ramada Parc, Sala Terra Grand Ballroom, aşteptăm peste 150 de invitaţi din România şi alte ţări europene:

  • manageri de export/directori de vânzări din companiile producătoare de bunuri de larg consum din România;
  • antreprenori din industria de distribuţie produse FMCG din mai multe piețe (Italia, Franţa, Spania, Anglia, Irlanda, Germania, Bulgaria, Republica Moldova, Cipru).
  • manageri din rândul furnizorilor de soluţii pentru companiile de mai sus: transportatori, logisticieni, ambalatori, furnizori de soluţii în store, comisionari vamali etc.

Ro Export Forum, cel mai nou proiect Modern Buyer, este o platformă de întâlniri și dialog între cei mai influenţi antreprenori şi manageri din industria de distribuţie la nivel european și producători români relevanți din toate categoriile de produse alimentare.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, modalități de înscriere și/sau promovare ne puteți contacta pe email: maria.hurduc@modernbuyer.ro, aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro sau.