Rewe România extinde rețeaua Penny Market la 237 de unități, cu noul magazin din Târgu Neamț

122

Rețeaua de magazine Penny Market se extinde cu o nouă unitate în localitatea Târgu Neamț, județul Neamț. Astfel, rețeaua ajunge la 237 de spații deschise în România. Noul magazin de pe strada Tudor Vladimirescu nr. 2A are un spațiu de vânzare de 794 m2 și o echipă de 14 angajați. Orarul de lucru este de luni până sâmbătă în intervalul 07:30 – 21:00 și duminica între 08:00 – 19:00.

Noul magazin dispune și de un număr de 50 de locuri de parcare, dintre care două pentru persoanele cu dizabilități, și 4 case de marcat.

Cu un design modern și elegant, parte din formatul Future Store, și acest magazin Penny Market este organizat astfel încât să ofere o experiență cât mai facilă și să le ofere tuturor clienților acces la articole proaspete, atent selecționate zi de zi.

Varietatea de legume și fructe oferite de Penny Market este disponibilă chiar de la intrarea în incinta magazinului, acesta punând la dispoziție și o gamă largă de specialități de panificație și patiserie. O varietate de produse disponibile în variantă vrac pot fi găsite atât la raioanele cu dulciuri și snacks-uri, cât și în zona cu produse congelate.

Penny Market este conceptul de succes al grupului german Rewe și unul dintre cei mai activi discounteri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005.
Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile: Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, Rewe România deține 237 de magazine Penny Market la nivel național și activează cu un număr de peste 4.300 de angajați.