Rewe România deschide un magazin Penny la Zărnești

332

Rewe România continuă planul de extindere și deschide un nou magazin Penny Market în orașul Zărnești, județul Brașov. Astfel, rețeaua de magazine ajunge la 228 de spații deschise. Magazinul are un spațiu de vânzare de 850 m2 și o echipă de 16 angajați. Orarul de funcționare este de luni până sâmbătă în intervalul 07:00 – 22:00 și duminică între 08:00 – 21:00. Pentru confortul clienților, noul magazin dispune și de un număr de 87 de locuri de parcare și 4 case de marcat. Adresa exactă a magazinului este Strada Mitropolit Ioan Metianu, Nr. 148, Zărnesti, Județul Brașov.

Magazinele Penny Market sunt organizate astfel încât să ofere o experiență cât mai facilă de cumpărare și să le ofere tuturor clienților acces la articole proaspete, atent selecționate zilnic.

Varietatea de legume și fructe este disponibilă tuturor clienților chiar de la intrarea în incinta magazinului, acesta punând la dispoziție și o gamă largă de specialități de panificație și patiserie. Clienții Penny Market vor beneficia și de un număr de produse diverse, disponibile în variantă vrac, care pot fi găsite atât la raioanele cu dulciuri și snacks-uri, cât și în zona cu produse congelate.

Penny Market este conceptul de succes al grupului german Rewe și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile: Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, Rewe România deține 228 de magazine Penny Market la nivel național și activează cu un număr de peste 4.300 de angajați.