Anca Marcu, Cooperativa Agricolă Lunca Someșului Mic, speaker la Forumul Profesioniștilor din Industria de Legume și Fructe

783

Anca Marcu, Manager de Vânzări la Cooperativa Agricolă Lunca Someșului Mic, a răspuns invitației de a susține o prezentare în cadrul Forumulul Profesioniștilor din Industria de Legume și Fructe ce va avea loc pe data de 21 Noiembrie 2018, la hotelul Crowne Plaza din București. Aceasta va vorbi despre avantejele unei cooperative, atât din perspectiva producătorului, a retailerului, cât și a consumatorului, despre colaborarea cu marile lanțuri de retail modern din România, despre percepția actuală a micilor producători față de aderarea la o cooperativă dar și despre performanțele din ultimii trei ani înregistrate de Cooperativa Agricolă Lunca Someșului Mic.

„Oamenii au nevoie de exemple pozitive. Cooperarea în agricultură este în beneficiul producătorilor. În puține cuvinte, Cooperativa se aseamană unei familii, o familie democratică în care toate părerile sunt la fel de importante, toți trebuie să își aducă aportul în mod egal. Primeaza interesul comun. Beneficiile sunt mult mai mari decât eventualele inconveniente, principalul avantaj pe care îl au membrii și colaboratorii fiind acela al asigurării unei piețe de desfacere pentru produse, lucru deloc neglijabil”, subliniază Anca Marcu în mesajul său adresat producătorilor care cochetează cu ideea formării unei cooperative agricole.

Înființată în 2013, Cooperativa Agricolă Lunca Someșului Mic are în prezent 11 membri fondatori ce activează în Bazinul Legumicol Someșul Mic și Aries. În prima jumătate a anului 2018, cooperativa a livrat în diverse canale de vânzare produse în valoare de peste 150.000 de euro.

„Legume – Fructe: Forumul Profesioniștilor din Industrie”  va reuni peste 200 de invitați: retaileri internaționali și locali, operatori HoReCa, distribuitori, angrosiști, producători și importatori din România și din zona Europei Centrale și de Est; furnizori de soluții și servicii (logistică, materii prime, consultanță, research, distribuitori).

Evenimentul este format din mai multe componente: conferință, expoziție, business dinner. Pe site-ul evenimentului – puteți regăsi mai multe detalii cu privire la tematici, modalități de înscriere, partenerii evenimentului ș.a.

De ce să participi?

 • Facilităm dialogul cu peste 200 de participanți, factori de decizie din retailul modern, dar și reprezentanți ai altor canale de vânzare: distribuitori în comerțul tradițional și HoReCa, angrosiști, comercianți online ș.a.
 • Oferim acces la date și trenduri relevante cu privire la evoluția pieței și a consumului de fructe și legume proaspete;
 • Prezentăm bune practici pentru creșterea competitivității jucătorilor și în colaborarea dintre furnizori – retaileri;
 • Prezentăm oportunitățile existente pe alte canale de vânzare alternative: HoReCa, comerț online ș.a.
 • Dezbatem pe marginea prognozelor și a motoarelor de creștere pentru 2019.

Trei ediții anterioare de succes, în cifre

 • 40 de speakeri din România și alte piețe;
 • Peste 500 participanți din România, Republica Moldova și Bulgaria în toate cele trei ediții împreună;
 • Mai mult de 10 rețele de retail modern prezente per ediție, din România și Republica Moldova;
 • Peste 200 de producători/furnizori români de fructe și legume din toate regiunile țării
  Rezervă un loc la conferință și cina de afaceri

Alătură-te celei mai influente platforme de networking dintre producători, retaileri și alți actori implicați în lanțul de distribuție fructe și legume proaspete. Completați Formular_inregistrare_legume și expediați-l pe email. Mai multe detalii despre eveniment puteti regăsi și pe Site-ul Evenimentului.

Rezervă un stand în zona Expo Hall
Evenimentul este și un excelent prilej de a vă prezenta produsele, soluțiile și serviciile oferite actorilor din industrie. Dacă doriți să beneficiați de spații de promovare în cadrul evenimentului, respectiv de stand în zona Expo Hall, vă rugăm să contactați echipa Modern Buyer astfel: Aurelia Grigorescu – 0767.11.88.33, aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro sau Maria Hurduc 0729.880.041, maria.hurduc@modernbuyer.ro

Ediția 2017 – a avut loc în luna noiembrie 2017. Pentru mai multe detalii despre speakerii și epozanții ediției din anul anterior consultă site-ul ediției 2017.

Partenerii ediției 2018