Elena Dinu, Auchan România, speaker la „Legume-Fructe: Forumul Profesioniștilor din Industrie”

549

Retailerul francez Auchan, prezent pe piaţa românească cu mai multe formate de magazine, a confirmat prezența la ediția cu numărul IV a evenimentului cu tema „Legume-Fructe: Forumul Profesioniștilor din Industrie” organizat de Modern Buyer și TMT PR. Elena Dinu, Responsabil Filiere Produs la Auchan România, va prezenta câteva repere ale parteneriatelor de tip filieră de produs dezvoltate de retailer cu furnizorii locali. Printre categoriile vizate de companie pentru crearea acestor filiere se numără și legumele și fructele proaspete.

Pe lista speakerilor confirmați la ediția din 2018 a evenimentului se mai află:

– Romina Ardelean, Consultant, GfK Consumer Panel Services;
– George Bădescu, Director Executiv, Asociația Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR);
– Adina Ștefănescu, Category Manager Fruits & Vegetables, Metro Cash & Carry România;
– Ruben Budău, Administrator, Ferma Bărzani;
– Lucian Florea, Administrator, Asociaţia Pomicolă Iteşti;
– Anca Marcu, Manager Vânzări, Cooperativa Lunca Someșului Mic.

Și lanțul de magazine Mega Image a confirmat prezența la evenimentul cu tema „Legume-Fructe: Forumul Profesioniștilor din Industrie” și va desemna în perioada următoare un reprezentant din rândul echipei de achiziții pentru a prezenta câteva dintre proiectele relevante realizate de retailer pe această categorie de produse.

„Legume – Fructe: Forumul Profesioniștilor din Industrie” va avea loc pe data de 21 Noiembrie 2018 și va reuni peste 200 de invitați: retaileri internaționali și locali, operatori HoReCa, distribuitori, angrosiști, producători și importatori din România și din zona Europei Centrale și de Est; furnizori de soluții și servicii (logistică, materii prime, consultanță, research, distribuitori).

Evenimentul este format din mai multe componente: conferință, expoziție, business dinner. Pe site-ul evenimentului – puteți regăsi mai multe detalii cu privire la tematici, modalități de înscriere, partenerii evenimentului ș.a.

De ce să participi?

 • Facilităm dialogul cu peste 200 de participanți, factori de decizie din retailul modern, dar și reprezentanți ai altor canale de vânzare: distribuitori în comerțul tradițional și HoReCa, angrosiști, comercianți online ș.a.
 • Oferim acces la date și trenduri relevante cu privire la evoluția pieței și a consumului de fructe și legume proaspete;
 • Prezentăm bune practici pentru creșterea competitivității jucătorilor și în colaborarea dintre furnizori – retaileri;
 • Prezentăm oportunitățile existente pe alte canale de vânzare alternative: HoReCa, comerț online ș.a.
 • Dezbatem pe marginea prognozelor și a motoarelor de creștere pentru 2019.

Trei ediții anterioare de succes, în cifre

 • 40 de speakeri din România și alte piețe;
 • Peste 500 participanți din România, Republica Moldova și Bulgaria în toate cele trei ediții împreună;
 • Mai mult de 10 rețele de retail modern prezente per ediție, din România și Republica Moldova;
 • Peste 200 de producători/furnizori români de fructe și legume din toate regiunile țării
  Rezervă un loc la conferință și cina de afaceri

Alătură-te celei mai influente platforme de networking dintre producători, retaileri și alți actori implicați în lanțul de distribuție fructe și legume proaspete. Completați Formular_inregistrare_legume și expediați-l pe email. Mai multe detalii despre eveniment puteti regăsi și pe Site-ul Evenimentului.

Rezervă un stand în zona Expo Hall
Evenimentul este și un excelent prilej de a vă prezenta produsele, soluțiile și serviciile oferite actorilor din industrie. Dacă doriți să beneficiați de spații de promovare în cadrul evenimentului, respectiv de stand în zona Expo Hall, vă rugăm să contactați echipa Modern Buyer astfel: Aurelia Grigorescu – 0767.11.88.33, aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro sau Maria Hurduc 0729.880.041, maria.hurduc@modernbuyer.ro

Ediția 2017 – a avut loc în luna noiembrie 2017. Pentru mai multe detalii despre speakerii și epozanții ediției din anul anterior consultă site-ul ediției 2017.

Partenerii ediției 2018