Rewe a finalizat închirierea spațiilor din galeriile comerciale în cinci orașe

522

Rewe România a finalizat procesul de închiriere a galeriilor comerciale din Brăila, Bucureşti, Târgovişte, Buzău şi Ploieşti. În noul format, magazinele Penny Market ocupă aproximativ 40% din suprafața totală a galeriilor. Restul spațiului, cu o suprafață închiriabilă de circa 10.000 de metri pătrați în total, este ocupat de: Decathlon, Deichmann, Hippoland, Jysk, Pepco, Takko, TXM, Zoocenter.

„Avem alături de noi branduri puternice, care vin cu oferte complementare pentru clienții noștri și care le oferă o experință unică la cumpărături. Fiecare galerie comercială a reprezentat o investiție de aproximativ 5 milioane de lei la care se adaugă si investiția fiecărui chiriaș” a declarat Daniel Gross, general manager Rewe România.

Centrele comerciale au un design nou, complet modernizat, care îmbină prezența magazinului-ancoră – Penny Market – cu magazinele altor parteneri comerciali. Procesul de ocupare a spațiilor comerciale face parte din strategia Rewe România de deschidere către clienți prin dezvoltarea experienței la cumpărături, din dorința de a le oferi acestora mai mult decât un hipermarket.

Cele cinci galerii comerciale au fost deschise în:

• București (Str. Fundeni, nr. 38-40, sector 2) – împreună cu magazinele JYSK, Pepco și Hippoland
• Ploiești (Sos. Nordului, nr. 10, județul Prahova) – împreună cu magazinele JYSK și TXM
• Târgoviște (Str. Arsenalului, nr. 20, județul Dâmbovița) – împreună cu magazinele Pepco, Deichmann și Takko
• Brăila (Calea Călărașilor, nr. 10, județul Brăila) – împreună cu magazinele JYSK și Pepco
• Buzău (Bd. Unirii, nr. 301, Județul Buzău) – împreună cu magazinele Decathlon și Zoocenter

Tranzacțiile de închiriere a spațiilor au fost intermediate de Cushman & Wakefield Echinox, compania care a asistat Rewe România pe parcursul întregului proces de reconfigurare a fostelor magazine XXL Mega Discount.

Anul acesta au fost remodelate 51 de magazine în format Future Store și, recent, Penny Market a obținut certificarea ISO 50 001 în managementul energetic al magazinelor, depozitelor și sediului central.

Penny Market este conceptul de succes al grupului Rewe și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile: Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău.

În prezent, Rewe România deține 221 magazine Penny Market la nivel național si activează cu un număr de aproximativ 4.000 de angajați. Expansiunea locală continuă și în 2018 cu un număr de 20 – 25 de magazine noi.