Reteaua KFC ajunge la 65 de restaurante la nivel national

811

Reteaua de restaurante KFC isi continua planurile de extindere si deschide primul restaurant din Centrul Vechi al Capitalei, pe strada Selari, si cel de-al treilea, de tip Drive Thru, in Oradea. Reteaua KFC ajunge la 65 de restaurante la nivel national. Cu o investitie de peste un milion de euro pentru ambele unitati, KFC isi intareste prezenta la nivel national ajungand la 65 de restaurante. Restaurantul situat intr-una dintre cele mai frecventate zone pietonale din Capitala are o suprafata de 200 de metri patrati si doua niveluri, in timp ce prima unitate Drive Thru din Oradea are o suprafata de 130 mp si este deschisa 24/7.

Restaurantul KFC din Centrul Vechi al Bucurestiului va fi deschis de luni pana joi intre orele 11:00 – 04:00, iar in weekend intre 11:00 – 05:00.

Unitatea Drive-Thru din Oradea este situata in incinta centrului comercial Prima Shops, pe strada Decebal nr. 61A si va fi deschisa 24/7.

„Ne bucuram sa anuntam deschiderea restaurantelor KFC in doua orase importante din tara, Bucuresti si Oradea. Printre realizarile importante de anul acesta se numara mult asteptata inaugurare a unitatii din Centrul Vechi, una dintre cele mai populare si intens circulate zone ale Capitalei. De asemenea, deschiderea portilor primului Drive-Thru din Oradea ne confirma performantele pe care am reusit sa le atingem, ajungand din ce in ce mai aproape de consumatorii nostri din intreaga tara. Ii asteptam cu drag pe toti cei care vor sa ne treaca pragul pentru a savura cele mai delicioase si proaspete preparate, pregatite in fiecare zi, in restaurante, de bucatarii nostri.” declara Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.

Cele doua deschideri au generat fiecare peste 40 de locuri de munca care ofera beneficii diverse noilor angajati, printre care posibilitatea de a obtine un post fara experienta prealabila, bonus de fidelitate sau cresteri salariale corelate cu vechimea si program flexibil, adaptat conform necesitatilor fiecaruia sau cursurile de calificare si posibilitatea dezvoltarii unei cariere in domeniu.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria food service din Romania si detine companiile care opereaza in sistem de masterfranciza brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery si Taco Bell.
In Romania, lantul de restaurante KFC numara 65 de restaurante atat in Bucuresti, cat si in alte orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti sau Brasov. De asemenea, opereaza doua restaurante la Chisinau, Republica Moldova si doua in zona de nord-est a Italiei.