Carrefour a deschis un al patrulea Market in Slatina

0
52

Carrefour a deschis un nou supermarket in Slatina, Market Slatina Steaua, ajungand astfel la un numar de 220 de supermarketuri la nivel national. Cu o suprafata de 745 mp, 7.000 de articole comercializate, trei case de marcat si 20 de angajati, magazinul din Str. Crisan, Nr.1A isi asteapta clientii cu o sortimentatie bogata pe segmentele lactate-branzeturi, macelarie, bacanie, panificatie si patiserie, legume-fructe, semipreparate, produse internationale, produse bio si dietetice, peste proaspat, dar si produse non-alimentare de igiena si de intretinerea casei.

Cu peste 10.100 de magazine in 34 de tari, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu in Europa. In fiecare zi, acesta primeste in magazinele sale peste zece milioane de clienti din lumea intreaga, oferindu-le o gama larga de produse si servicii la preturi echitabile.

In Romania, grupul Carrefour numara 306 de magazine dintre care 32 hipermarketuri ‘Carrefour’, 220 supermarketuri (205 magazine ‘Market’ si 16 magazine’Express Orange’), 43 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCum alegem ce bem si ce mancam dupa eticheta
Articolul următorReteaua KFC ajunge la 65 de restaurante la nivel national
Daniela Oancea

Redactor Sef al Modern Buyer din iulie 2017.
Absolventa a Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Daniela are o experienta de peste 20 de ani in presa. A inceput sa lucreze ca reporter si apoi ca redactor de stiri externe la cele mai importante cotidiene nationale. Si-a continuat cariera ca Business Editor pentru Mediafax si apoi ca redactor-sef la diferite publicatii business to business, precum si ca expert media in trei proiecte europene PHARE/SAPARD.