Rețeaua Carrefour Express a ajuns la 120 de magazine, în prima jumătate a anului

Rețeaua Carrefour Express a atins pragul de 120 de unități la nivel național, prin deschiderea a 12 noi magazine în prima jumătate a anului. Întreaga rețea de proximitate este deservită de 100 magazine integrate și 20 în regim de franciză. Extinderea formatului Express reprezintă un obiectiv strategic al Carrefour România.

Cele 12 magazine noi sunt localizate în Sibiu, Prejmer, Brașov (două deschideri), Deva, Huși, Ploiești, București (cinci deschideri).

Magazinele ocupă o suprafață între 100 mp și 350 mp. Programul de funcționare este de luni până duminică, în intervalul 07:00 – 22:00. În interiorul magazinului, clienții au la dispoziție și servicii precum PayPoint, reîncărcare electronică, plată facturi sau viniete.

Retailerul francez aduce clienților o gamă variată de peste 3.500 de produse, dintre care produse consacrate și sortimentații adaptate stilului de viață și obiceiurilor de cumpărături:

●             O gamă largă de fructe și legume proaspete, cu proveniență locală, care poate fi găsită în spațiul special dedicat categoriei, vedetele perioadei fiind caisele sau dovleceii din România;

●             Produse BIO, precum Sana Ecologică, Carrefour BIO 3.6% grăsime sau Afine BIO 500g;

●             Produse proaspete de panificație, spre exemplu Demibaghetă french 100g;

●             Produse dietetice și produse sau specialități internaționale, pentru o experiență potrivită fiecărui moment;

●             Mărci proprii, cum ar fi Drag de România;

●             Vinuri regionale și etichete exclusive sau consacrate din programul Deschidem Vinul Românesc;

●             Produse pentru întreținerea și îngrijirea casei.

„Dorința clienților noștri de a avea acces la produsele favorite în cadrul unei singure sesiuni de cumpărături, aproape de casă, ne dă încredere în continuarea extinderii rețelei de proximitate. Astfel, vrem să aducem și mai aproape de clienți produse proaspete provenite de la fermierii locali, gama BIO, dar și mărci proprii, precum: Drag de România sau vinuri regionale, din programul Deschidem Vinul Românesc”, a declarat Vincent Rochefort, Director Proximitate, Carrefour România.

„Planul de extindere pentru magazinele Carrefour Express rămâne o prioritate pentru noi, fiind o parte esenţială din strategia noastră de expansiune astfel încât să ne susțină modelul omnichannel. Scopul nostru este de a ne consolida poziția atât în Bucuresti, cât și în restul țării, prin securizarea de noi locații în orașele cu o populație de peste 10.000 locuitori,” a adăugat Bogdan Jigman, Director Property & Expansiune pentru formatele Market, Express, Supeco.

Folosind aplicația Carrefour, clienții pot scana produsele direct de la raft, pot verifica prețurile și apoi le pot adăuga în coșul virtual și plăti rapid la casa de marcat, fără să mai așeze produsele pe bandă. Tot prin intermediul aplicației, clienții au acces la programul de loialitate Act for Good, în care, săptămânal, pot găsi noi oferte și promoții.

Rețeaua Express are un rol esențial în susținerea livrării rapide, în doar 30 de minute, a produselor Carrefour prin Bringo, serviciul fiind menit să traducă proximitatea și în mediul online. În acest moment, serviciul acoperă 25 de magazine Express din 37 orașe din țară.