Profi deschide doua magazine noi, la Deta si Sangeorgiu de Padure

0
205
In imagine: Magazin Profi la Sangeorgiu de Padure

Profi a inaugurat pe 21 septembrie 2017, doua magazine in localitatile Deta si Sangeorgiu de Padure, ambele in format standard.

Unitatea din Deta, judetul Timis, se afla pe str. Mihai Viteazu, nr.2 si dispune de o suprafata totala de 518 mp, sala de vanzari fiind de 361 mp.

Cea din Sangeorgiu de Padure, judetul Mures, este amplasata in Piata Rhedey Claudia, nr. 13, cu o suprafata totala de 480 mp, din care suprafata de vanzari masoara 335 mp.
Cu magazine prezente in 342 de localitati si o echipa de aproape 12.000 de oameni, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCinci afaceri moldovenesti care s-au extins cu succes in Romania
Articolul următorMarcile private inregistreaza o crestere de 5,5% in Marea Britanie
Daniela Oancea
Redactor Sef al Modern Buyer din iulie 2017. Absolventa a Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Daniela are o experienta de peste 20 de ani in presa. A inceput sa lucreze ca reporter si apoi ca redactor de stiri externe la cele mai importante cotidiene nationale. Si-a continuat cariera ca Business Editor pentru Mediafax si apoi ca redactor-sef la diferite publicatii business to business, precum si ca expert media in trei proiecte europene PHARE/SAPARD.