Profi a deschis sapte unitati noi in saptamana 20-26 noiembrie 2017

0
90
PROFI Blejesti Loco

Reteaua Profi a inaugurat in saptamana 20-26 noiembrie 2017 sapte unitati noi, respectiv cate una la Blejesti, Botoroaga, Craiova, Patarlagele, Poeni si doua la Timisoara, ajungand astfel sa cuprinda in total 365 de localitati.

Magazinele din comunele teleormanene Blejesti, Poeni si Botoroaga functioneaza in format Loco. Cel din Blejesti se afla pe soseaua Pitesti, nr. 324, cu o suprafata totala de 268 mp, din care sala de vanzari este de 172 mp.

La Poeni magazinul este amplasat pe str. Gen. Gheorghe Radulescu, nr.49, si are o suprafata totala de 304 mp, din care sala de vanzari masoara 196 mp.

La randul sau, unitatea din Botoroaga se gaseste pe str. Principala, nr. 600, cu o suprafata totala de 348 mp, din care sala de vanzari este de 231 mp,.

Alte doua magazine au fost deschise la Timisoara, in format City. Unul se afla pe Calea Aradului, nr.44 si are o suprafata totala de 141 mp, din care suprafata de vanzari este de 100 mp. Altul este pe str. Maresal Al. Averescu, nr.70, sc A2 si se intinde pe o suprafata totala de 277 mp, din care sala de vanzari este de 188 mp.

Tot in format City este si noua unitate din Craiova, jud. Dolj. Aflata pe str. Brazda lui Novac, nr. 55, ea are o suprafata totala de 361 mp, cu o sala de vanzari de 245 mp.

La Patarlagele, jud. Buzau, proaspat inauguratul magazin functioneaza in format Standard, pe str. Al. I. Cuza, nr.43. El are o suprafata totala de 441 mp, sala de vanzari fiind de 320 mp.

Prin numarul de localitati in care este prezenta si prin echipa sa de peste 12.000 de oameni, Profi este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentAntipasti bar la noul hipermarket Kaufland, deschis la Cluj
Articolul următorAsocierea fermierilor din sectorul legume&fructe este cheia pentru cresterea competitivitatii
Daniela Oancea

Redactor Sef al Modern Buyer din iulie 2017.
Absolventa a Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Daniela are o experienta de peste 20 de ani in presa. A inceput sa lucreze ca reporter si apoi ca redactor de stiri externe la cele mai importante cotidiene nationale. Si-a continuat cariera ca Business Editor pentru Mediafax si apoi ca redactor-sef la diferite publicatii business to business, precum si ca expert media in trei proiecte europene PHARE/SAPARD.