Producătorul mărcii de pufuleți GUSTO vine la Ro-Export Forum, organizat de Modern Buyer în luna iunie, la București

Cu o experiență de peste 20 de ani pe piața românească și internațională de FMCG, Eliodor Apostolescu este cofondatorul companiei PHOENIXY, producătorul mărcii de pufuleți Gusto. Absolvent al Institutului Politehnic din București, Facultatea de Electrotehnică, antreprenorul a reușit să impună brandul la nivel global, pufuleții devenind unul dintre produsele preferate ale românilor de pretutindeni, precum și ale consumatorilor străini.

De la rețeta și tehnologia unică, patentate la nivel internațional, inovații de produs, standarde europene de calitate și până la discuțiile cu marile lanțuri de magazine, Apostolescu va prezenta viziunea, strategia și expansiunea internațională a companiei pe care o conduce.

Spirit antreprenorial, optimist și curajos, Apostolescu a devenit un adevărat ambasador al calității înalte, al inovației, al creării și susținerii unei afaceri de succes pur românești. Pufuleții Gusto, prin calitatea și unicitatea lor, oferă imaginea unui business de milioane de euro, depășind granițele naționale, și un exemplu de “Romanian Dream” antreprenorilor români.

Ro Export Forum este un eveniment dedicat producătorilor români care doresc să acceseze sau să îşi consolideze poziţia pe pieţele externe. O serie de companii de retail și distribuție din mai multe piețe externe au confirmat deja prezența la eveniment.

Pentru piața din Spania au confirmat până astăzi prezența două companii de distribuție relevante, respectiv Balkanica Distral și Much More Market. Din Germania vom avea alături de noi compania MTF Market (Ardealul Tradiții – Köln), în timp ce din Franța și-a anunțat prezența World Food, un distribuitor de produse românești. Vor participa la întâlnirea cu exportatorii români companiile Logistic Prod Food (Italia), Fourchette (Republica Moldova) și N.Theodoulou Trading Co (din Cipru).

Vor fi alături de noi și reprezentanți ai Aliment Expert Concept, o companie ce facilitează colaborarea producătorilor români cu distribuitori din mai multe piețe, precum Germania, Italia, Grecia.

Organizat de Modern Buyer cu sprijinul APAR (Asociaţia pentru Promovarea Alimentului Românesc), Ro Export Forum este un eveniment de o zi ce se va desfăşura la Bucureşti, pe 6 Iunie 2019, la hotel Ramada Parc, Sala Terra Grand Ballroom.

RO EXPORT FORUM este structurat în trei componente: conferinţă, expo hall şi sesiuni de business networking.

Conferința este cadrul în care vom prezenta studii de caz şi exemple ale unor parteneriate de succes între producători şi distribuitori de produse româneşti pe pieţele externe.

Expo Hall reprezintă spaţiul de expunere dedicat producătorilor-furnizorilor din segmentul FMCG ce doresc să prezinte partenerilor din segmentul de distribuţie prezenți la Ro-Export Forum inovaţiile de produs sau doresc să organizeze degustări, lansări etc.

Sesiuni de business networking – Participanții vor beneficia de sesiuni de discuţii face-to-face cu producători, distribuitori externi şi furnizori de servicii şi soluţii.

Cei care doresc să ni se alăture în calitate de participanți, expozanți sau parteneri ai evenimentului pot cere relații de la Aurelia Grigorescu, aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro, Sales and Events Manager +40 767 118 833, +40 31 425 38 92.