Private Label Innovation Show: O nouă ediţie va avea loc în luna aprilie 2023

Modern Buyer vă invită la conferinţa anuală cu tema Private Label Innovation Show, singurul eveniment din România dedicat exclusiv industriei de mărci private. Ediţia cu numărul XI va avea loc pe data de 25 aprilie 2023, la Crowne Plaza Bucureşti, Sala Grand Ballroom.

Audienţa evenimentului este formată din manageri de achiziţii şi achizitori de mărci proprii din rândul marilor lanţuri de retail modern, manageri din rândul furnizorilor de mărci private din toate segmentele FMCG, reprezentanți din industria de research, furnizori de servicii și soluții pentru industria de private label. Aşteptăm alături de noi 150-200 de invitaţi.

Formular de participare

Fii parte dintr-o dezbatere constructivă, află direcţiile momentului în private label, participă la sesiunie de networking cu retailerii!

Accesul la eveniment se face în baza achiziţiei unui bilet de participare. Vă invităm să completaţi formularul AICI

Private Label Innovation Show are două componente:

  • Sesiuni Live de prezentări și dezbateri;
  • Expo Show: Punem la dispoziția partenerilor standuri în care își pot prezenta soluţiile şi serviciile şi pot interacţiona cu factorii de decizie în achiziţia de mărci private din retailul modern;

Speakeri şi parteneri confirmaţi

Tematici

Vom asigura şi în acest an insighturi valoroase, vom avea alături de noi speakeri relevanți şi vom prezenta în exclusivitate noutățile, tendinţele şi strategiile momentului în industria mărcilor private.

  • Piaţa de private label din România – dimensiune, dinamică, trenduri relevante, categorii de top.
  • Proiecte în industria de retail şi 2022 şi 2023 – Diferenţiatori în retailul românesc.
  • Provocări ale anului 2023 cu impact în colaborarea furnizor – producător.
  • Local product în private label.
  • Bio în private label.
  • Oportunităţi pe termen scurt şi mediu.

Promovați-vă oferta, produsul sau serviciul!

Asigurăm vizibilitate în timpul evenimentului Private Label Innovation Show 2023, ediţia a XI-a dar şi ante şi post eveniment, în faţa unei audienţe formată din manageri de achiziţii şi achizitori de mărci proprii din rândul marilor lanţuri de retail modern, manageri din rândul furnizorilor de mărci private din toate segmentele FMCG, reprezentanți din industria de research din România și din afara țării, furnizori de servicii și soluții pentru industria de private label.

Cum? Puteţi opta pentru un Stand în zona de Expo Area, pentru rularea unui spot de promovare în timpul evenimentului sau/și pentru publicarea unei machete, articol, material video în publicaţia online Modern Buyer și în social media.

Pentru mai multe detalii cu privire la achiziţia de bilete sau de pachete de promovare şi participare disponibile, vă rugăm să scrieți e-mail la adresa aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro, maria.hurduc@modernbuyer.ro, sau să ne contactaţi telefonic: 0767.11.88.33 sau 0729.880.041