Private Label Innovation Show 2019 – eveniment de referință al industriei locale de mărci proprii

Private Label Innovation Show, eveniment de referință al industriei locale de mărci private, revine pe 26 Septembrie 2019 cu o nouă ediţie ce vă propune insighturi valoroase, speakeri şi prezentări în exclusivitate şi oportunități de networking cu profesioniști de top din retail şi FMCG.

Nuno Ferreira, managerul departamentului de new business al companiei globale Daymon, implicată în ultimii 50 de ani în construirea de programe de marcă proprie de succes în întreaga lume, vine pentru prima oară pe scena Private Label Innovation Show. Tot în premieră va fi alături de noi un alt invitat cu o experienţă de mai bine de 10 ani în achizițiile de private label în retailul modern: Remy Medina, French Partner IPLC Europe, companie europeană de consultanţă în domeniul mărcilor proprii. Cei doi vor vorbi despre crearea de reputație și diferențiere pentru mărcile proprii şi vor oferi și câteva exemple cu privire la modul în care comercianții cu amănuntul pot dezvolta în continuare anumite categorii de PL, ca mijloc de diferențiere față de concurență, cu trimiteri la câteva inovații de produs care s-au bucurat de succes în Europa.


Adrian Costean, Private Label Manager la Profi se alătură speakerilor-invitați la Private Label Innovation Show, în contextul în care compania își revizuiește strategia pe mărci proprii, proiectele dedicate fiind accelerate.

Romina Ardelean, Consultant Consumer Panel Services GfK România, este, de asemenea, prezentă pentru prima oară în calitate de speaker la acest eveniment, oferindu-ne insighturi valoroase despre achiziţiile şi alegerile consumatorilor.

Private Label Innovation Show găzduiește și o mini expoziție – EXPO SHOW – ce oferă producătorilor români și străini, furnizorilor de soluții de suport pentru industrie, posibilitatea de a-și prezenta produsele sau serviciile. Un spațiu de expoziție va fi pus la dispoziția furnizorilor care doresc să își prezinte produsele, soluțiile sau serviciile destinate sectorului.

Pe parcursul evenimentului vom intermedia buna relaționare dintre participanți și vom facilita networkingul, în cadrul sesiunilor special gândite cu acest scop: BUSINESS NETWORKING.
Evenimentul va avea loc în intervalul 09.00-17.30, în Sala Grand Ballroom a hotelului Crowne Plaza București.

Pentru înscrieri, vă invităm să completați formularul de înregistrare on line, disponibil pe platforma dedicată acestuia https://modernbuyer.ro/evenimente-modernbuyer-romania/