Primul magazin Marc O`Polo din România va fi inaugurat în București Mall

305

Primul magazin Marc O`Polo din România va fi inaugurat pe 12 septembrie, în București Mall-Vitan, la parter. Magazinul va găzdui colecții vestimentare pentru femei și pentru bărbați, încălțăminte, dar și accesorii. Membrii programului de loialitate vor beneficia de o reducere specială de 10% la achiziții în perioada 12 – 15 septembrie.


Brand internațional cu rădăcini scandinave, Marc O´Polo creează haine pentru adepții stilului casual contemporan premium.

Fondat la Stockholm în 1967, brandul cuprinde astăzi colecțiile Marc O’Polo Modern Casual, Marc O’Polo, Denim, Marc O’Polo Shoes și Accesorii Marc O’Polo, precum și colecțiile de licențe Marc O Polo. Sediul central, aflat la sud de Munchen, în Stephanskirchen, aprovizionează 2.200 de magazine, parteneri de retail și de franciză la nivel internațional.

Brandul Marc O´Polo este disponibil în peste 30 de țări, inclusiv Germania, Austria, Elveția, Olanda, Belgia, Finlanda, Norvegia, Irlanda, Franța, China, Rusia și Polonia, la care se adaugă, începând cu 12 septembrie, și România.