Pizza Hut România inaugurează cel de-al doilea restaurant FCD în Târgu Mureș

Pizza Hut Delivery, divizia de livrare a Pizza Hut, se extinde cu o nouă unitate Fast Casual Delivery (FCD), în orașul Târgu Mureș. Noul restaurant Pizza Hut Delivery Târgu Mureș se află în zona de food-court a Centrului Comercial Mureș Mall, situat la adresa Piața Victoriei nr. 14, și are o suprafață de aproximativ 140 mp. Programul de funcționare este 10:00-23:00 pentru comenzile cu livrare și 10:00-21:00 pentru comenzile cu ridicare.

Odată cu deschiderea unității din Târgu Mureș s-au creat 16 locuri de muncă. Începând cu 1 septembrie 2021, în rețeaua Pizza Hut Delivery, un membru crew poate obține venituri de până la 2.345 lei net, sumă care include salariul de încadrare începând cu luna a 3-a, bonurile de masă și bonusul de performanță conform criteriilor de acordare.

Restaurantele de tip FCD reprezintă modul în care companiile din HoReCa se adaptează la noile obiceiuri de consum, precum și la actualul context socio-sanitar, acestea reprezentând mix-ul perfect între delivery, take-away și dine-in.

Pizza Hut a intrat pe piaţa din România în 1994, odată cu deschiderea primului restaurant din Calea Dorobanţilor, iar în prezent deţine 21 de restaurante de tip dine-in și 19 locații Pizza Hut Delivery.

Sphera Franchise Group S.A. operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell, iar la nivel internațional, operează restaurante KFC la Chişinău, Republica Moldova și în Italia. Grupul operează peste 160 de restaurante pe cele trei piețe și are peste 4.400 de angajați.