Pizza Hut România anunţă deschiderea unui restaurant în Craiova

Rețeaua Pizza Hut, operată exclusiv de Sphera Franchise Group în România, continuă extinderea la nivel naţional, prin deschiderea unei unități în Craiova, judeţul Dolj. Restaurantul Pizza Hut este situat în incinta centrului comercial Electroputere Parc, pe Calea Bucureşti, nr. 80 si este deschis de luni până duminică, între orele 10:00 și 22:00.

Brandul a investit aproximativ 420.000 de euro în amenajarea noului restaurant, acesta beneficiind de o suprafaţă de 322 mp, cu aproape 90 de locuri, un bar şi o bucătărie spaţioasă, cu echipamente de ultimă generaţie, pentru prepararea celor mai gustoase produse marca Pizza Hut.

Noul meniu, conturat alături de chef Nico Lontras este disponibil acum în toate restaurantele din ţară şi oferă clienţilor diversitate, cu preparate precum burgeri, coaste, tacos sau diverse oferte precum meniurile de prânz şi cină sau ofertele de pizza 1+1.
Odată cu deschiderea noului restaurant Pizza Hut din Craiova s-au creat 30 de locuri de muncă în plan local, prin noua echipă pregătită să servească clienții din oraş şi nu numai.

„Cu peste 300.000 de locuitori, Craiova este cel de-al șaselea oraș al țării, după numărul de locuitori. Odată cu restaurantul pe care îl deschidem astăzi, atingem un nou obiectiv de business, acela ca noul meniu Pizza Hut, recent lansat, să devină disponibil pentru toți consumatorii din cele mai populate zece orașe din România. Așadar, îi așteptăm cu cele mai delicioase sortimente de pizza, dar și cu preparate precum coaste, taco, burgeri sau salate în combinații inedite”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Sphera Franchise Group S.A.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell. Pizza Hut a intrat pe piaţa din România în 1994, odată cu deschiderea primei unități din Calea Dorobanţilor, iar în prezent deţine 23 de restaurante la nivel de reţea.