Lidl deschide două magazine noi, unul la Iași și altul la Arad

Lidl deschide două magazine noi, unul la Iaşi şi unul la Arad, pe data de 22 noiembrie. Noua unitate din Iaşi este situată pe Bulevardul Poitiers, Nr. 6, iar cea din Arad pe Strada Aurel Vlaicu, Nr. 41-43. Fiecare magazin are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 m², magazinul din Iași dispunând de aproximativ 120 de locuri de parcare, iar magazinul din Arad de 170.

Orarul de funcționare pentru unitatea din Iaşi va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminică între 8:00 și 21:00, iar pentru unitatea din Arad, de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminică între 8:00 și 20:00. Odată cu deschiderea fiecărei unități, se vor crea câte 20 de noi locuri de muncă.

Deschiderea noilor magazine îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. În ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

Ambele magazine dispun de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. De exemplu, atât în magazinul din Iaşi, cât şi în cel din Arad sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.

Lidl a luat măsuri pentru a asigura o infrastructură benefică pentru traficul din zona celor două unități inaugurate din Iaşi și Arad. Astfel, pentru un acces mai facil la magazinul din Iaşi, Lidl a amenajat o bandă de decelerare şi accelerare, iar pentru magazinul din Arad, Lidl a construit o stradă nouă, pe o suprafaţă aproximativă de 1.400 m².

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 30 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 10.500 de magazine și peste 150 de centre logistice în 28 de țări la nivel mondial. Lidl are aproximativ 260.000 de angajați, dintre care peste 5.500 în România, unde retailerul german are deschise peste 220 de magazine și 4 centre logistice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here