Pizza Hut Delivery inaugureaza cea de-a doua unitate din sectorul 1, Bucuresti

557

Lantul de restaurante cu livrare la domiciliu, Pizza Hut Delivery, a deschis in aceasta saptamana o noua unitate, in zona Dinicu Golescu din Bucuresti, a doua situata in sectorul 1 al Capitalei. Pizza Hut Delivery ajunge astfel la 17 unitati aflate atat in Bucuresti, cat si in tara.

Cu ocazia acestei lansari, Pizza Hut Delivery a generat peste 20 de noi locuri de munca, oferind diverse beneficii noilor angajati. Printre acestea se numara programul flexibil, adaptat conform necesitatilor fiecaruia, bonusurile de fidelitate, cresterile salariale corelate cu vechimea sau cursurile de calificare si posibilitatea dezvoltarii unei cariere in domeniu.

“Pizza Hut Delivery este un brand aflat in continua dezvoltare, pentru care extinderea este un obiectiv principal. Astfel, dupa succesul locatiei situate pe bulevardul Ion Mihalache, deschiderea celei din zona Dinicu Golescu reprezinta inca o reusita importanta. Incepand de astazi, locuitorii din imprejurimi pot comanda pizza si se pot bucura de retetele inovatoare din meniul nostru variat”, declara Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery.

Noua unitate ocupa o suprafata de 130 de metri patrati si este situata pe B-dul Dinicu Golescu, nr.12, sector 1, Bucuresti.

Pizza Hut Delivery este una dintre cele mai dezvoltate retele de livrari la domiciliu din Romania, fiind recunoscuta pentru inovatiile pe care le aduce constant in meniu. Pizza Hut Delivery ofera clientilor o gama diversificata de retete de pizza, paste, antreuri si multe alte preparate delicioase.

Sphera Franchise Group S.A. detine companiile care opereaza in sistem de masterfranciza brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery si Taco Bell in Romania.

Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, furnizeaza produse numai la pachet si prin livrare. Brandul a intrat pe piata romaneasca in decembrie 2007, odata cu deschiderea primei locatii in zona Vitan din Bucuresti. In prezent, Pizza Hut Delivery detine 17 unitati dintre care 13 in Bucuresti si cate una in Brasov, Cluj, Popesti Leordeni si Ploiesti.