Petr Chvojka, Head of Private Label Rohlik Group, este speaker în cadrul Private Label Innovation Show 2023

Petr Chvojka este Head of Private Label al grupului Rohlik din anul 2020. În această calitate, Petr este responsabil de dezvoltarea departamentului de Private Label, în cadrul Grupului Rohlik, pentru toate țările în care compania își desfășoară activitatea, așadar, inclusiv pentru sezamo.ro.

Obiectivul său cheie rămâne crearea unui portofoliu de furnizori europeni pentru propriul brand, inclusiv crearea de rute logistice în cadrul grupului, precum și încheierea de contracte cu furnizorii, definirea criteriilor de calitate și a condițiilor de livrare, specifice Rohlik.

Anterior, Petr Chvojka a lucrat timp de 11 ani în Lidl Cehia, mai întâi ca manager senior de achiziții de Private Label și apoi de mărci naționale.

Petr este absolventul Universității de Economie din Praga, în cadrul căreia a obținut și un doctorat în economia și managementul afacerilor.

În cadrul conferinței Private Label Innovation Show 2023, care se va desfășura în data de 25 aprilie 2023, la Crowne Plaza Bucureşti, Sala Grand Ballroom, Petr Chvojka, Head of Private Label Rohlik Group, va împărtăși audienței cunoștințele sale despre provocările și oportunitățile legate de Private Label în retailul online.

Totodată, în prezentarea sa, Petr va aborda deosebirile și asemănările în ceea ce privește particularitățile strategiei și arhitecturii de brand în retailul online și în retailul de tip brick & mortar.

Audienţa evenimentului Private Label Innovation Show este formată din manageri de achiziţii şi achizitori de mărci proprii din rândul marilor lanţuri de retail modern, manageri din rândul furnizorilor de mărci private din toate segmentele FMCG, reprezentanți din industria de research, furnizori de servicii și soluții pentru industria de private label. Aşteptăm alături de noi 150-200 de invitaţi.

Private Label Innovation Show are două componente:
– Sesiuni Live de prezentări și dezbateri;
– Expo Show: Punem la dispoziția partenerilor standuri, în care își pot prezenta soluţiile şi serviciile şi pot interacţiona cu factorii de decizie în achiziţia de mărci private din retailul modern.

Tematici

Vom asigura şi în acest an insighturi valoroase, vom avea alături de noi speakeri relevanți şi vom prezenta, în exclusivitate, noutățile, tendinţele şi strategiile momentului în industria mărcilor private.

  • Piaţa de private label din România – dimensiune, dinamică, trenduri relevante, categorii de top;
  • Proiecte în industria de retail şi 2022 şi 2023 – Diferenţiatori în retailul românesc;
  • Provocări ale anului 2023 cu impact în colaborarea furnizor – producător;
  • Local product în private label;
  • Bio în private label;
  • Oportunităţi pe termen scurt şi mediu.

Participați la Private Label Innovation Show, în 25 aprilie 2023!

Cost bilet: 180 de euro + TVA. Ce garantează acest pachet? Acces la sesiunile de dezbateri pe toată durata zilei, pauze de cafea, masă de prânz, prezentările speakerilor, lista participanţilor. Pentru a rezerva un loc la eveniment, vă rugăm să accesaţi Formularul de înregistrare.

Asigurăm vizibilitate în timpul evenimentului Private Label Innovation Show 2023 ediţia a XI-a, dar şi ante şi post eveniment, în faţa unei audienţe formată din manageri de achiziţii şi achizitori de mărci proprii, din rândul marilor lanţuri de retail modern, manageri din rândul furnizorilor de mărci private din toate segmentele FMCG, reprezentanți din industria de research din România, furnizori de servicii și soluții pentru industria de private label.

Promovați-vă oferta, produsul sau serviciul!

Cum? Puteţi opta pentru un stand personalizat în zona de Expo Area, pentru rularea unui spot de promovare în timpul evenimentului sau/și pentru publicarea unei machete, articol sau material video în platforma Modern Buyer și în social media.

Pentru mai multe detalii cu privire la achiziţia de bilete sau de pachete de promovare şi participare disponibile, vă rugăm să ne scrieți un e-mail la adresa aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro, maria.hurduc@modernbuyer.ro sau să ne contactaţi telefonic: 0767.11.88.33 sau 0729.880.041