„Petit Dejeuner a porter” in brutariile Paul din toata tara

0
61

Brutariile Paul lanseaza colectia de toamna-iarna pentru mic dejun, Petit Dejeuner a porter. Vedetele meniului sunt produsele calde, precum omlette, croque madame si oeuf sur plat, potrivite pentru un mic dejun in stil frantuzesc. De asemenea, meniul include o gama variata de gustari sarate, precum croissante cu emmentaler si prosciutto, baghete, sandwich tomato mozzarella, sau ecler cu prosciutto crudo si rucola.

Gustarile dulci precum pain au chocolat, croissantul cu zmeura si vanilie sau tarta cu fructe de padure servite langa o cafea sau un ceai aromat vor reusi sa ofere prin gustul lor inconfundabil momente matinale de neuitat.

Campania Petit Dejeuner a porter este disponibila in toate unitatile Paul din tara si din Bucuresti, iar toti cei care isi doresc sa inceapa ziua intr-o atmosfera relaxata sunt asteptati in brutarii sa deguste cele mai delicioase preparate de mic dejun.

Cu o traditie de peste 125 de ani, Paul defineste arta brutariei frantuzesti, fiind renumit pentru rafinamentul si calitatea produselor sale servite zilnic in cele peste 500 de brutarii deschise in intreaga lume.

In Romania, lantul de brutarii Paul este prezent incepand cu anul 2008 si detine pana in momentul de fata 18 brutarii in 4 orase. Acestea se gasesc in Bucuresti (Dorobanti, Universitate, Afi Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City, Piata Romana, Mall Promenada, Mega Mall, ParkLake), Ploiesti (Ploiesti Shopping City), Cluj (Polus Center si Iulius Center) si Constanta (City Park Mall si centrul comercial VIVO!). In Bucuresti exista si locatii de tip chariot amplasate in Bucuresti Mall, S-Park, Bucharest One, Baneasa Shopping City si Sun Plaza.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentPlanurile JYSK in Romania pentru 2018 sunt ambitioase
Articolul următorCum faci un management corect al businessului de ferma
Daniela Oancea

Redactor Sef al Modern Buyer din iulie 2017.
Absolventa a Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Daniela are o experienta de peste 20 de ani in presa. A inceput sa lucreze ca reporter si apoi ca redactor de stiri externe la cele mai importante cotidiene nationale. Si-a continuat cariera ca Business Editor pentru Mediafax si apoi ca redactor-sef la diferite publicatii business to business, precum si ca expert media in trei proiecte europene PHARE/SAPARD.