Peste 1.600 de expozanți din 60 de țări expun la ISM, târgul organizat de Koelnmesse

513
ISM Koln

La Köln, în Germania, are loc cea de-a 48-a ediție a ISM, cel mai mare târg de dulciuri și snacksuri al industriei de profil. Peste 1.600 de expozanți din 60 de țări expun la târgul organizat de Koelnmesse, deschis în perioada 28 ianuarie – 1 februarie 2018.

Dylan Candy Bar

Toate segmentele industriei de dulciuri și snacksuri sunt bine reprezentate, de la produse din ciocolată și produse de cofetărie până la biscuiți, snacksuri și înghețată.
Marii producători sunt prezenți cu standuri, dar printre atributele speciale ale ISM se numără și prezența companiilor mici și mijlocii. Acestea expun specialități și delicatese specifice fiecărei țări.

Pe lângă participarea unor țări cu istorie în producția dulciurilor precum Belgia, Italia, Elveția și Turcia, la ISM expun și companii din Armenia, Guatemala, Islanda sau chiar, Nepal.

Companiile românești prezente cu stand la ISM, ediția 2018, „The future & heart of sweets and snacks” sunt Alka, Artesans del Sucre, Betty Ice, Bomboniera, Boromir, Croco, Derpan, European Food, Crivalex Trade, Heidi Chocolat, Natural, Romega, Sly Nutritia si United Brands of Balkans.

ISM găzduiește pentru prima dată în acest an 14 start-up-uri care au mai puțin de cinci ani pe piață, într-un spațiu dedicat. Douăsprezece companii expun în zona Newcomer, în timp ce mai mult de 30 de companii din 16 țări expun în zona New Snacks. „Forumul cafelei” din Sala 5.2 prezintă o serie de producători de cafea, cacao și ceai.

Dylan Lauren, fiica designerului de modă Ralph Lauren, care a lansat lanțul Dylan’s Candy Bar la New York a primit premiul industriei de dulciuri ISM Award 2018, ca semn de recunoaștere pentru serviciile excepționale aduse industriei de dulciuri.

De la înființarea sa, magazinul său pilot din New York a fost în Topul Zece al celor mai renumite atracții turistice din New York. Mai mult de două milioane de vizitatori pe an experimentează amestecul unic dintre dulciuri, artă, modă și cultură pop din boutique-ul creat de Dylan.

ISM va fi, de asemenea, organizat în paralel cu târgul internațional al furnizorilor ProSweets Cologne.