Penny deschide un nou magazin la Mediaș, în județul Sibiu

Rețeaua Penny s-a extins cu un nou magazin în Mediaș, județul Sibiu. Astfel, rețeaua ajunge la 265 de spații deschise în România. Noul magazin Penny este situat pe strada I.C. Brătianu, Nr. 8 și are un spațiu de vânzare de 854 m2. Magazinul dispune de 63 de locuri de parcare, dintre care trei dedicate persoanelor cu dizabilități, și de patru case de marcat. Cei 14 angajați îi așteaptă pe clienți de luni până vineri între 7:30 și 22.00 și duminica între 8:00 și 20:00.

Designul magazinului reflectă rebrandingul Penny., precum și noua platformă de comunicare „Economisim bani, nu dragoste”

Designul magazinului este nou și primitor, iar sesiunea de cumpărături pentru clienți este îmbunătățită datorită zonei extinse pentru produse proaspete, mărci proprii pe gustul românilor, dar și datorită semnalizării mai vizibile a promoțiilor și a categoriilor principale de alimente.

În plus, noul Penny oferă soluții simple, adaptate stilului de viață alert, precum produsele ready to eat, dar și cele semipreparate, refrigerate sau congelate.

Ca multe dintre magazinele nou deschise, acesta dispune de funcționalități care le fac prietenoase cu mediul, precum frigiderele cu uși pentru reducerea consumului de energie sau sistemele de iluminare pe bază de LED.

Discounterul optimizează constant formatul magazinelor și se adaptează noilor comportamente de consum pentru a le oferi clienților o experiență de cumpărături mai plăcută.

Penny este conceptul de succes al grupului german Rewe și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, rețeaua Penny în România este alcătuită din 265 de magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 4.800 de angajați.