(P) “Rezultate bune pentru brandul Lotte E.Wedel în primele opt luni ale anului

E.Wedel este al treilea cel mai mare producător de ciocolată și lider de piață în Polonia, cu o tradiție de 170 de ani de activitate, parte a grupului Japonez – Lotte. Prezent în România din anul 2015, producătorul are obiective ambiţioase pe piaţa internă, dar şi la nivel de regiune.

„Din 2020, importatorul şi distribuitorul brandului pe piaţa românească este compania Safeway International din Cluj Napoca. Cifrele din primele opt luni ale anului 2020 sunt în creștere față de 2019 şi ne arată o orientare a consumatorului din România către gusturi şi game noi de produse. Pralinele Barrels cu alcool se regăsesc în topul vânzărilor de praline din România”, spune Marius Eduard Bibac, reprezentantul producătorului pe piaţa românească.

Potrivit acestuia, în primele opt luni ale anului, vânzările brandului au înregistrat o creştere de aproximativ 30%.

Pentru a doua parte a anului, compania dorește implementarea în Romania a unei noi categorii de praline, Bezelele „Lapte de pasăre” Ptasie Mleczko®, praline inventate acum 100 de ani de către Emil Wedel, fiind o categorie importantă din businessul companiei şi lider de piaţă în Polonia.

Tot în ultimul semetru al anului, ciocolata E. Wedel va avea un nou design al ambalajului si o rețetă noua adaptată cerințelor pieței, prin care se dorește modernizarea brandului E.Wedel, familiarizarea consumatorilor din România cu brandul si atragerea consumatorilor tineri către brandul E.Wedel.

E.Wedel înseamnă aromă și ciocolată de calitate superioară, cu un gust intens și familiar. Această aromă recunoscută, se datorează pudrei de cacao de cea mai bună calitate din Ghana și a ingredientelor de calitate superioară, alese cu grijă.

Lotte Wedel este prezent în peste 40 de țări la nivel mondial, cele mai importante piețe fiind Germania, Marea Britanie, Statele Unite, Japonia, Corea de Sud etc.