Penny deschide două noi magazine în Bucureşti

Penny își extinde rețeaua și inaugurează două magazine noi în sectoarele 3 și 6 ale Capitalei. Astfel, rețeaua PENNY numără 343 de unități la nivel național. Prin aceste deschideri, Penny atinge pragul de 40 de magazine în Bucureşti.

Magazinul Penny București, sectorul 3, se află pe strada Liviu Rebreanu, nr. 6A, la parterul Galeriilor Titan. Acesta are o suprafață de vânzare de 613.80 mp. Echipa magazinului este formată din 13 de angajaţi.

Magazinul PENNY din București, sectorul 6, se află pe strada Valea Oltului, nr. 101-107. Acesta are o suprafață de vânzare de 1058.25 mp, iar parcarea dispune de 63 de locuri de parcare neexclusive, dintre care două locuri sunt pentru persoanele cu dizabilități. Echipa magazinului este formată din 15 angajaţi.

Clienții care vor vizita noile magazine Penny din București se vor bucura de un design modern și accesibil. Acesta reflectă evoluția strategică a retailerului în România și pune accent pe crearea unei experiențe cât mai plăcute pentru clienți și pe dezvoltarea portofoliului de produse 3RO (produse cu ingredientul principal din România, procesate și ambalate în țară).
Penny Punct reprezintă evoluția strategică a Penny Market în România și este structurată în șapte piloni cheie: experiență îmbunătățită în magazine, expansiune, produse românești, oameni, digitalizare, sustenabilitate și comunicare integrată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.