40 de câștigători au fost celebrați în cadrul Galei de decernare a premiilor Votat Produsul Anului® 2023

Câștigătorii competiției Votat Produsul Anului® 2023 au fost sărbătoriți în cadrul unei Gale de decernare a premiilor care a avut loc la Le Chateau, pe 8 Iunie a.c. Un număr de 40 de premii au fost înmânate producătorilor, respectiv distribuitorilor celor 32 de produse câștigatoare în competiția destinată mărcilor naționale și celor 8 produse câștigătoare în competiția destinată mărcilor proprii ale distribuitorilor.

Gala de decernare a premiilor competiției Votat Produsul Anului® este un moment plin de emoție, bucurie, apreciere și motivație pentru toți cei implicați în obținerea acestei distincții, care reprezintă un important vot de încredere acordat de către consumatorii români. Vrem să mulțumim membrilor Comitetului Etic, partenerilor competiției, companiei de research și partenerilor Galei pentru profesionalismul și implicarea lor în susținerea acestui demers dedicat premierii inovației. Felicitări tuturor câștigătorilor și mult succes în dezvoltarea conceptelor următoarelor inovații. Așteptăm cu nerăbdare să vedem produsele participante pentru ediția 2024!’’ a declarat Mihaela Păduraru – Country Manager Votat Produsul Anului® Romania.

În primul rând, vreau să vă mulțumesc pentru oportunitatea de a participa în cadrul competiției Votat Produsul Anului, alături de brandul Sesderma, o companie multinațională cu prezență în peste 90 de țări, ce a fost fondată în anul 1989 de către medicul dermatolog Gabriel Serrano. Pentru Sesderma este o mare onoare să câștige acest premiu, care va aduce un boost de credibilitate, un plus de valoare în toate planurile noastre de comunicare și desigur va reprezenta un pas înainte în atingerea obiectivelor noastre.’’, a declarat Laura Ciocoiu Country Manager Sesderma.

Am înscris în competiție două dintre mărcile proprii pe care ne-am concentrat eforturile în ultimii ani și pe care le-am dezvoltat cu și pentru consumatorii români – Hanul Boieresc și SuporteRO. Suntem onorați să primim șapte premii în prima ediție dedicată mărcilor proprii, acest lucru reprezentând încă o confirmare de apreciere din partea consumatorilor, cărora le mulțumim! Mai mult, ne ajută să continuăm dezvoltarea portofoliului nostru de mărci private cu același ritm susținut al inovației și cu aceeași determinare, păstrând mereu în centru preferințele clienților” a declarat Adriana Savu, Marketing Team Leader – Private Label PENNY România

Despre Votat Produsul Anului:

Votat Produsul Anului este un concept internaţional care premiază produsele inovative, activând în prezent în peste 40 de ţări. În România, marca “Votat Produsul Anului®” este înregistrată la OSIM din 2008, se află la a paisprezecea ediţie şi este reprezentată de către compania POY Bucharest SRL.

Studiul de piaţă din 2023 a fost realizat online, pe 45 de categorii, de Exact Business Solutions, pe un eșantion total de 8227 respondenți din mediul urban, utilizatori de internet, între 18-65 de ani, reprezentativ la nivel urban. Eroare de eșantionare la nivelul întregului studiu a fost de 1%. Studiul a avut loc în perioada 10 Martie – 03 Mai 2023.

Din eșantionul total de 8227 repondeți, 6447 au participat în studiul dedicat mărcilor naționale, evaluând 40 de categorii în care au participat doar mărci naționale și 1780 au participat în studiul dedicat mărcilor proprii ale distribuitorilor, evaluând 9 categorii, în care au participat doar mărci proprii ale distribuitorilor.

La nivelul întregului studiu, în 5 dintre cele 45 de categorii nu a fost desemnat câștigător.

Produsele câstigătoare au fost votate, de către consumatori, dintre produsele similare în categorie. În studiu se pot înscrie toate produsele de larg consum care au avut o inovaţie în ultimele 18 luni anterioare startului competiţiei.

Detalii despre mărcile naționale pe www.produsulanului.com
Detalii despre mărcile proprii ale distribuitorilor pe: www.vpamarcaproprie.ro

Pentru detalii și înscrieri în edițiile viitoare:
Mihaela Păduraru – Country Manager Product of the Year Romania
mihaela.paduraru@produsulanului.com