Pe 21 noiembrie, Deco Frucht vă așteaptă la standul său de la Ro-Fruits & Vegetables Show

372

Pe 21 noiembrie, Decho Frucht se alătură în calitate de expozant evenimentului Ro-Fruits & Vegetables Show, organizat de Modern Buyer, pentru a reconfirma susținerea față de partenerii și colaboratorii săi din sectorul de fructe românesc.

Deco Frucht este unul dintre marii furnizori de fructe și legume proaspete din România, importând mărfuri din întreaga lume, pe tot parcursul anului. Deco Frucht servește toate canalele de distribuție a fructelor și legumelor pe întreg teritoriul țării, atât pe piața en-gross, cât și în retail.

Astfel, Deco Frucht livrează pe teritoriul României, pe tot parcursul anului, o varietate de legume și fructe, asigurând condițiile optime de depozitare și transport, cu fiabilitate și punctualitate. Dețin propria flotă de transport, dotată cu tiruri echipate cu temperatură controlată.

Compania este unic importator și distribuitor al produselor Tekasya LTD din Turcia, unul dintre cei mai mari producători și exportatori locali din Turcia. Lucrează cu mai mult de 200 de producători din peste 30 de tări. Importă prin principalele porturi din Europa, dar și prin cel din Constanța. În același timp, pe lângă importurile făcute, compania se mândrește și cu exporturi către clienții din Orientul Mijlociu.

“Lucrăm cu peste 80 de producători mici și mijlocii. Facem tot posibilul să îi sprijinim cu informații și idei de calitate și imagine. Suntem în strânse legături cu Ministerul Agriculturii în sprijinul micilor producători. În depozitul nostru, produsele se împachetează în ambalaje, conform standardelor impuse de clienții noștri. Suntem în această afacere din 2011 și putem spune cu mândrie că suntem lideri de piață. Cunoașterea excelentă a produselor, cât și a managementului întregului ciclu, de la creștere la ambalare și vânzare, sunt factorii-cheie în succesul firmei noastre.” – susțin reprezentanții companiei.

Ro-Fruits & Vegetables show, eveniment dedicat exclusiv industriei de legume și fructe din România, se apropie cu pași repezi. Pe 21 noiembrie, la București, Modern Buyer va oferi participanților conținut de calitate și networking unui număr de peste 150 de profesioniști din sector înscriși deja la acest eveniment, care se bucură de susținerea unui număr de 19 companii-partenere.

Nouă lanțuri de retail modern și-au delegat deja reprezentanții, din rândul echipelor de achiziții. Aceștia vor fi în dialog cu producătorii de legume și fructe, importatorii, distribuitorii și furnizorii de servicii, prezenți și ei în număr mare la eveniment.

Ro-Fruits & Vegetables Show va avea mai multe componente: conferință, Expo Village, sesiuni de networking și cocktail.

Expo Village reunește atât furnizori de fructe și legume, cât și de soluții pentru industrie.

Speakerii pe care îi veți întâlni la conferință sunt, după cum urmează: Bogdana Gheorghe, Director General, RetailZoom; Eugen Ştirbu, Coordonator Departament Legume Fructe, Profi România; Ionuț Parfente, Consultant Achiziţii, IQ ARCONSULT; Daniel Costache, Team Leader Departament Achiziții, Penny Market; Elena Dinu, Responsabil Filiere și Lucian Cătănuş, Achizitor Fructe-Legume, Auchan România; Irina Oprea, Category Group Manager, Mega Image; Cristian Tudor, Fondatorul Microgreens România; Ilias Papageorgiadis, CEO-ul More Bio Commerce; Bogdan Băianu, Managerul Panere; Tudor Malearov, Business Development Manager, KeysFin; Minea Ștefan Andrei, Antreprenor, Ferma de Legume Fierbinţi; Dorian Sveduneac, Antreprenor, Alma Viva și Andrei Pascu, Fermier, Cooperativa Rodagria.
Cuvânt de deschidere: Daniel Buda, Vicepreședinte al Comisiei pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală, Parlamentul European

Conferința din 21 Noiembrie 2019 se desfășoară pe parcursul întregii zile și va avea următorul program:

08.30 – 9.30 Welcome coffee
9.30 – 11.00 Dinamica pieţei de fructe şi legume: trenduri şi resurse
11.00 – 11.30 Coffee break / Business networking
11.30 – 13.00 Provocările antreprenorilor din agribusiness: cum îţi remodelezi businessul pentru a răspunde nevoilor din retail şi HoReCa
13.00 – 14.30 Lunch / Business Networking
14.30 – 16.30 Modele de achiziţii în retailul modern şi HoReCa
17.00 Cocktail

Nu ratați întâlnirea cu factorii de decizie din sectorul de legume & fructe, românesc!

Pentru a participa la eveniment, vă rugăm să completați formularul on-line sau/și să trimiteți rezervarea pe adresa: aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro.
Relații suplimentare la telefon: 0767 118833.