Pe 16 septembrie 2021, Modern Buyer vă așteaptă la Brașov, la cea de-a VI-a ediție a conferinței Retail & HoReCa Distribution

Antreprenorii și managerii din sectorul de distribuție FMCG în Retail și HoReCa, precum și reprezentanții producătorilor de bunuri și servicii pentru această industrie vor reveni la Retail & HoReCa Distribution Conference 2021, ediția a VI-a, eveniment organizat de publicația Modern Buyer, pe 16 septembrie 2021, la Hotel Qosmo**** din Brașov.

Modern Buyer așteaptă şi la această ediție un număr de 200 de participanţi, din diverse regiuni ale țării, din rândul companiilor specializate în distribuția către TT sau HORECA, dar şi al furnizorilor de soluții pentru acest sector: software, ambalaje, training, logistică, transport ș.a.

Structura evenimentului Retail & Horeca Distribution:

Conferință
Retail & Horeca Distribution Web Conference va fi un excelent prilej pentru a vă prezenta o radiografie a sectorului de distribuție FMCG românesc în 2021, prin lansarea Ghidului Distribuitorilor*, ediția a VI-a. Așadar, în prima parte a evenimentului vă vom prezenta cifrele-cheie din evoluţia sectorului de distribuţie în retail şi HoReCa, împreună cu principalele concluzii şi date oferite de partenerul nostru, KeysFin, unul dintre principalii jucători din piața locală de business information.

În panelul din Partea a II-a: “Parteneriatul dintre producători şi distribuitori“, am invitat reprezentanții companiilor FMCG să își prezinte modelul de colaborare producător-distribuitor-comerciant sau operator HoReCa, pentru optimizarea acestei relaţii.

În partea a III-a: “Planificarea businessului pe termen scurt și mediu”, în panelul dedicat distribuitorilor cu afaceri proprii, vom pune accentul pe factorii de care țin cont în planificarea afacerii lor, antreprenorii de succes din sector. Vom discuta despre creșterea eficienței afacerii de distribuție și vom identifica acele soluții câștigătoare pentru succesul businessului.

Expo Hall
Expo Hall este spațiul expozițional pus la dispoziția furnizorilor care doresc să își prezinte soluțiile și inovațiile dedicate comerțului tradițional și operatorilor HoReCa. Expozanții vor beneficia de standuri personalizate, unde pot organiza prezentări de produse și unde își pot invita partenerii de prezenți la eveniment.

Cină de afaceri
Cina de afaceri din seara zilei de 16 martie 2021, pe care Modern Buyer o va oferi invitaților va crea cadrul perfect pentru discuții relaxate și posibilitatea de a găsi noi arii de colaborare.

Detalii despre înscrierile la cea de-a VI-a ediție a Retail & Horeca Distribution, unicul eveniment B&B dedicat exclusiv industriei de distribuție puteți obține de la colegii noștri: Aurelia Grigorescu (aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro) și Maria Hurduc (maria.hurduc@modernbuyer.ro) prin telefon la 0767118833 și 0729880041.

Pe măsură ce evenimentul se structurează și agenda se definitivează, pe site-ul modernbuyer.ro veți găsi detalii cu privire la speakeri și parteneri. Ca în fiecare an, vă aşteptăm alături de noi!

Notă despre lansarea ghidului „Distribuitori în Retail și Horeca”
Modern Buyer va lansa în parteneriat cu KeysFin, unul din principalii jucători de pe piața locală de business information, editia cu numarul VI a Ghidului „Distribuitori în Retail și Horeca”.

În peste 150 de pagini, ediţia cu numărul VI a acestei ample analize de piaţă oferă profesioniştilor din diverse domenii, date-cheie ale sectorului de distribuţie, prin prisma prezentării unor informaţii calitative şi financiare pentru 130 de distribuitori din toate județele țării.

Cu suportul partenerilor de la KeysFin, şi în ediţia din 2021 vom oferi, în completarea informaţiilor calitative, indicatorii financiari care să reflecte evoluţia businessurilor din industria de distribuţie.

Analiza “Distribuitori în Retail și HoReCa” este un ghid unic pe piaţa internă, actualizat anual, oferind atât date furnizate direct de antreprenorii şi managerii din sector, cât şi informaţii culese din surse oficiale. Ghidul este disponibil în format pdf, având un design modern, care va permite identificarea rapidă a informațiilor.