Eleni Skoura se alătură echipei ING Bank România ca Head of Retail

Începând cu 23 august 2021, Eleni Skoura se va alătura echipei ING Bank România, preluând poziția de Head of Retail Banking și membru al Comitetului Executiv al băncii. În acest rol, ea va conduce o echipă de peste 400 de angajați și va coordona toate activitățile, produsele și serviciile ce răspund nevoilor clienților persoane fizice. Eleni îl succede pe Javier Montes-Pita, cel care a condus divizia de retail în ultimii trei ani și care a preluat recent o nouă poziție de management în cadrul ING Group.

Eleni Skoura are peste 20 de ani de experiență în domeniul bancar, având o bogată expertiză în domeniul Retail Banking. În prezent, este Director Executiv al diviziei Retail Products & Segments la BCR ERSTE România. Anterior, a deținut diverse funcții de management în domeniul retail banking în cadrul Garanti Bank și Piraeus Bank.

„Suntem bucuroși să o întâmpinăm în curând pe Eleni în echipa noastră. Am încredere că experiența sa cuprinzătoare și profilul său special de lider vor contribui la dezvoltarea pe mai departe a băncii noastre. Eleni, împreună cu echipa, au misiunea de a continua implementarea strategiei noastră de creștere, cu accent pe inovație, digitalizare și oferirea unei experiențe de banking de calitate, orientată către nevoile clienților. Anii următori vor fi cu siguranță provocatori, dar vor aduce și oportunități interesante, pe care sper sa le fructificăm cu succes.”, a declarat Mihaela Bîtu, CEO ING Bank România.