Până la finalul anului 2019, Lăptăria cu caimac va lansa încă zece produse noi

Lăptăria cu Caimac anunță că toată gama de produse a avut o dinamică de creștere pozitivă încă din primele luni de la lansare. Dacă în iulie 2018 s-au vândut săptămânal 1.150 de sticle de lapte și 500 de borcane de iaurt, în februarie 2019, vânzările au crescut la 16.000 de sticle de lapte, 13.250 de borcane de iaurt, 7.500 de sticle de sana și lapte bătut, 2750 de borcane de smântână, 750 de cutii de caș zvântat și 150 de kg alte brânzeturi. Agroserv Măriuța, compania care deține brandul Lăptăria cu Caimac, a avut în 2018 o cifră de afaceri de 9,1 milioane euro.

“Planurile de dezvoltare prevăd extinderea produselor Lăptăria cu Caimac și în rețeaua Shop&Go, dar suntem în discuții și cu alte 4 rețele de supermarketuri și rețele locale de băcanii. De asemenea, pe lângă extinderea în magazine, ne dorim ca până la finalul anului 2019 sa lansăm încă 10 produse noi.”, a declarat Adrian Cocan, manager, Lăptăria cu caimac.

“În curând, vor ajunge la rafturi produse precum: smântâna de frișcă, smântâna coaptă și mai multe tipuri de brânzeturi. Tot în 2019 dorim să dezvoltăm ingrediente pentru înghețată, precum lapte condensat sau zer condensat, dar să mergem și spre segmentul HoReCa și cafenele. Anul acesta avem în vedere și extinderea către export în țări, precum Germania și Marea Britanie.” a precizat Cocan.

Produsele Lăptăria cu Caimac se găsesc în peste 600 de magazine, dintre care 400 din lanțul MegaImage, dar și în alte magazine din București, Brașov, Călărași, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Giurgiu, Gorj, Ialomița, Ilfov, Prahova, Timiș și Vâlcea.

Lăptăria cu Caimac are propria fermă și folosește cele mai noi mijloace de a produce lactate de calitate, sigure, nutritive și fără adaosuri inutile. Fabrica de procesare de ultimă generație, în care s-au investit peste 5 milioane euro, are o capacitate tehnică de procesare de aproximativ 75 tone de lapte pe zi, iar tehnicile de procesare moderne permit pasteurizarea laptelui la o temperatură mai joasă decât media obișnuită, pentru a păstra gustul adevărat al laptelui de la vacă și o parte cât mai mare din substanțele nutritive.

Lăptăria cu Caimac este producătorul de lactate de specialitate, 100% românești, naturale și minim procesate. Lansat în iunie 2018, Lăptăria cu Caimac a adus pe rafturile magazinelor produse, precum: laptele de la vacă, iaurtul natural, cașul zvântat, sana, laptele bătut și smântâna dolofană.