Strauss România și Alex Niculae lansează noul Doncafé Supremo 100% Arabica

Ce se poate întâmpla atunci când mixezi know-how-ul unui jucător mare din industria cafelei cu expertiza singurului român campion mondial la prăjirea cafelei? O minune de cafea 100% Arabica: o combinație perfectă între aroma tare și completă specifică boabelor de cafea din Africa și echilibrul și aromele fine ale Americii Centrale.

Probabil cel mai cunoscut artizan din România, Alexandru Niculae este Campion Mondial la Prăjire Cafea/ World Roasting Coffee Champion– World Coffee Events Shanghai 2016, Q Grader și un barista pasionat de brewing excepțional.

Rețeta de cafea dezvoltată împreună cu el se bazează pe o prăjire lentă și controlată care ajută la păstrarea notelor originale și potențează specificul fiecărui sortiment de Arabica! Astfel a rezultat o cafea care surclasează variantele existente în retail, premiată în 2020 cu Medalia de Aur pentru calitate de către specialiștii Institutului German de Calitate DLG.

Doncafé Supremo se regăsește în magazinele din toată țara în ambalaj de 250 g și 500 g, potrivită pentru toate metodele de preparare, măcinată ideal pentru filtru, espressor manual și French press.

Alex Niculae ne împărtășește metoda lui preferată de preparare (V60) dar și trucuri pentru o cafea perfectă și un moment suprem în ultima campanie Doncafé.


Momentul tău Doncafé a devenit acum 100% ARABICA!