(P) Mainfreight România are o linie săptămânală de transport grupaje spre / din Bulgaria

Conform planurilor de dezvoltare a operațiunilor din România, Mainfreight a deschis, la începutul lunii iunie a.c., o linie săptămânală de transport-mărfuri de grupaj spre și din Bulgaria. În România, consolidarea mărfurilor are loc la depozitul central din Ploiești, locul de plecare al camionului în fiecare zi de marți.

Descărcarea în Bulgaria are loc miercuri, în hubul partenerului Mainfreight din Sofia, urmând ca același camion să revină în România, cu descărcare în dimineața zilei de joi, tot la Ploiești.

Distribuția bunurilor, atât în România cât și în Bulgaria, are loc în 24/48 de ore de la descărcare. Beneficiarii acestei linii de grupaj își pot aduce singuri marfa la cele două depozite menționate sau pot apela la colectarea acesteia de către Mainfreight. Același sistem este valabil și în cazul intrării în custodie a bunurilor, după descărcare la Ploiești și / sau Sofia.

Pentru Mainfreight, în România, linia de Bulgaria este a doua de export, după cea de Olanda, și a șasea de import, după Olanda, Italia, Germania, Franța și Polonia, toate cu frecvență săptămânală.