Interbrands, parte a Orbico Group, se mută într-un depozit mai mare

Interbrands Marketing & Distribution, parte a Orbico Group, a decis să se mute într-un depozit mai mare, care să poată acomoda proiectele de expansiune a operațiunilor din România ale Orbico. Compania a semnat cu P3 Logistic Parks (P3 Logistic Parks (“P3”) un contract de închiriere pentru 24.830 de metri pătrați de spații logistice și de birouri în parcul P3 Bucharest A1. Cu această ocazie, Interbrands începe și implementarea unui proiect de automatizare a logisticii în noul depozit.

“Estimăm că întregul proces de automatizare va dura până în 2022 și va fi o investiție de aproximativ 3 milioane de Euro.”a declarat Alexandrina Marinova, Director General, Interbrands Marketing& Distribution.

În 27 de ani de activitate pe piața din România, Interbrands a crescut organic de la câteva mașini de distribuție și câteva zeci de angajați la peste 1.500 de angajați, 3 centre logistice moderne și 20 puncte de cross-docking, o flotă de peste 1.400 de mașini și o cifră de afaceri de peste 200 de milioane de euro. Interbrands deservește în prezent peste 20.000 de comercianți din toate canalele de retail.

Compania este distribuitorul unora dintre cei mai cunoscuți producători de bunuri de larg consum din lume: Procter & Gamble, Nestle, British American Tobacco, Philip Morris, Danone, etc.

Din anul 2012, a început să producă propriile branduri: Naturalesse, Ops, Bono, Estime. Interbrands asigură servicii integrate de management al lanțului logistic, acoperind toată aria de activități specifice: de la import, logistică, merchandising și promovare, până la distribuție, vânzare și încasarea banilor, transport și livrare la clienții finali (retaileri sau consumatori).

P3 Bucharest A1 este cel mai mare parc multifuncțional din București, având 380.000 de m2. Acesta cuprinde 14 depozite și un teren care permite construirea a încă 100.000 de m2 de spații logistice, cu livrare potențială în decurs de 8-12 luni, acces direct la A1, centură și conexiune directă spre coridorul paneuropean 4. P3 Logistic Parks a achiziționat un teren de 16 hectare în Dragomireşti Vale, o locație logistică excelentă la periferia nord-vestică a Bucureștiului.

Un nou parc logistic de 80.000 m2 – care se va numi P3 Bucharest NW Ring Road – va fi dezvoltat pe acest teren. P3 Bucharest NW Ring Road are ieșire directă la noua centură extinsă a Bucureștiului și oferă acces rapid către toate părțile capitalei, precum și către autostrăzile A1 și A3.