(P) Gebrüder Weiss: Transport rutier Bucureşti-Istanbul şi retur la preţ promoţional

La început de 2020, compania de logistică şi transporturi Gebrüder Weiss îşi propune să contribuie la parteneriatul româno-turc prin deschiderea unei linii directe de transport rutier între Bucureşti şi Istanbul, care să faciliteze importul şi exportul de mărfuri pe teritoriul celor două ţări. Perspectivele de colaborare comercială dintre România și Turcia sunt excelente, pe fondul unei cooperări consolidate: peste 15.433 de societăţi din România aveau capital turcesc în 2018 (conform ONRC), iar Turcia este principalul partener al României din afara UE.

Clienţii noi şi existenţi ai Gebrüder Weiss au ocazia să testeze între 20 ianuarie şi 9 martie 2020 noua linie directă la un preţ promoţional pentru transporturi în regim de grupaj/LTL si FTL pe rutele Turcia-România şi România-Turcia.

Serviciul standard de livrare include formalităţi vamale timpi de tranzit definiţi, monitorizarea transportului prin Track&Trace, aviz electronic de livrare și depozitare, iar prețul promoțional este de 110 euro per europalet (maximum 800 kg) în regim de grupaj pe ruta Istanbul – Bucureşti/Ilfov şi 1 euro per kilometru sau 690 euro per transport de tip FTL pe ruta Bucureşti/Ilfov – Istanbul. Pachetul poate fi personalizat în funcţie de nevoile specifice ale clienţilor, iar prima comandă plasată oferă și surpriza unui articol promoțional oferit cadou.

Avantajele noii linii de transport oferite de Gebrüder Weiss includ plecări de două ori pe săptămână din Turcia în România, cu timp de tranzit de maximum 6 zile lucrătoare de la colectare până la livrarea la destinatar, incluzând formalităţile vamale. Este asigurat un portofoliu complet de servicii de transport internaţional şi domestic în regim de grupaj/LTL/FTL, adaptabil la o gamă largă de produse din numeroase industrii, la standardele înalte de calitate practicate de GW de peste 25 de ani pe piaţa din România.

Condițiile și regulamentul campaniei sunt disponibile pe website-ul companiei, https://www.gw-world.com/ro/linie-directa-de-transport-pe-ruta-istanbul-bucuresti/ sau pot fi solicitate direct la adresa 35vtTurcia@gw-world.com, specialiștii Gebrüder Weiss în organizarea transportului fiind la dispoziția celor interesați.

Despre Gebrüder Weiss România
Prezentă în România încă din anul 1994, compania se bazează pe o infrastructură națională cu 9 hub-uri logistice situate în București, Arad, Sibiu, Cluj, Bacău, Brașov, Constanța, Oradea și Craiova. Gebrüder Weiss oferă soluții logistice inteligente pentru clienții săi și asigură servicii flexibile de distribuție prin transport rutier, feroviar, aerian și maritim. Din 2019, compania a lansat în România şi un serviciu de livrări la domiciliu, axat pe comenzile de marfă tip cargo.