(P) 24 de echipe, 11 orașe gazdă, 1 bere. Heineken® este partener oficial al UEFA EURO 2020™

HEINEKEN România sărbătorește fotbalul vara aceasta, împreună cu clienții și consumatorii!

Pe 11 iunie, începe campionatul UEFA EURO 2020 ™, iar brandul Heineken® este berea oficială a evenimentului, fiind partener oficial al UEFA EURO 2020™! Heineken® ne invită să ne bucurăm de rivalitate!   

Acest parteneriat joacă un rol important în continurea creșterii brandului Heineken®, iar România va fi gazda a patru meciuri care vor avea loc aici, la București. Din păcate, echipa României nu va participa, dar vom ocazia să ne bucurăm de fotbal uimitor în toată Europa și chiar pe stadionul din București.

Campania brandului Heineken® 360 ​​de grade, care încurajează consumatorii să se bucure de rivalitate, include îndrăgitele noastre sticle de bere în ediție limitată, cu steaguri din toate țările concurente și națiunile gazdă, aplicația unică „Star of the Match”, prima activare digitală paneuropeană, activări și promoții on & off trade, prezență în locații HoReCa, zone dedicate fanilor și activări în cadrul orașelor, și multe alte surprize.

Fotbalul este unul dintre cele mai importante sporturi din România, de aceea, HEINEKEN România dorește să aducă toată emoția jocului clienților și consumatorilor noștri, împărtășind bucuria acestui eveniment special.

”Am planificat activări și plasări interesante în magazine, cu platformele Heineken® Euro 2020 și Academia Suporterilor. Veți vedea materiale atractive în magazine și premii extrem de atractive pentru consumatori. În locații mici sau mari, în comerțul modern sau cel tradițional, clienții vor putea „simți” această experiență extraordinară, oriunde s-ar afla.”, a menționat Gijs van der Loo, Director Modern Trade HEINEKEN România.

Nu uitați de sticlele Heineken® în ediție limitată, disponibile acum în magazine – te provocăm să îți faci propria colecție!

Indiferent dacă vă sprijiniți țara de origine, cea a unui rival sau o altă echipă, campionatul UEFA EURO 2020 ™ este cel mai bine savurat alături de HEINEKEN!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here