Ovidiu Bălăceanu, Managing Associate, Reff & Asociații – speaker la Ro-Export Forum

Ovidiu Bălăceanu, Managing Associate în cadrul Reff & Asociații, societate de avocați membră a rețelei globale Deloitte Legal, se alătură speakerilor-invitați la Ro-Export Forum. Ovidiu este specializat în legislația de mediu și alimentară, având o experiență de peste 11 ani în acest domeniu.


Tema prezentării susținute de Ovidiu Bălăceanu, în cadrul conferinței organizate de Modern Buyer pe 6 iunie la București este “Formalități privind siguranța alimentelor aplicabile la comerțul intracomunitar și exportul de alimente. Cerințe care pot fi impuse, în practică, de partenerii străini. “

Prezentarea va puncta, așadar, formalitățile aplicabile, conform legislației românești și UE, în cazul livrărilor intracomunitare și a exportului de produse alimentare (de origine animală și non-animală) din România.

De asemenea, Ovidiu va aborda și alte categorii de cerințe care pot fi impuse furnizorilor români, pornind de la cerințele legislației alimentare și practica autorităților de reglementare și control din țara de destinație până la standardele aplicate partenerilor străini.

Organizat de Modern Buyer cu sprijinul APAR (Asociaţia pentru Promovarea Alimentului Românesc), Ro Export Forum este un eveniment de o zi ce se va desfăşura la Bucureşti, pe 6 Iunie 2019, la hotel Ramada Parc, Sala Terra Grand Ballroom.

RO EXPORT FORUM este structurat în trei componente: conferinţă, expo hall şi sesiuni de business networking.

Conferința este cadrul în care vom prezenta studii de caz şi exemple ale unor parteneriate de succes între producători şi distribuitori de produse româneşti pe pieţele externe.


Expo Hall reprezintă spaţiul de expunere dedicat producătorilor-furnizorilor din segmentul FMCG ce doresc să prezinte partenerilor din segmentul de distribuţie prezenți la Ro-Export Forum inovaţiile de produs sau doresc să organizeze degustări, lansări etc.

Sesiuni de business networking – Participanții vor beneficia de sesiuni de discuţii face-to-face cu producători, distribuitori externi şi furnizori de servicii şi soluţii.


Participă la eveniment!
Au mai rămas 5 zile pentru a vă înscrie la prima ediţie a Ro Export Forum. O puteţi face on line, accesând site-ul evenimentului unde regăsiţi toate detaliile despre agendă, speakerii confirmaţi, costul unui bilet de participare ş.a.

Articolul precedentLanțul de supermarketuri Rewe cumpără Lekkerland
Articolul următorGrande Gloria Group a deschis un magazin cash&carry la Brăila
Daniela Oancea
Redactor-șef al Modern Buyer din iulie 2017. Absolventă a Universității București, Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, Daniela are o experiență de peste 20 de ani în presă. A început să lucreze ca reporter și apoi ca redactor de știri externe la cele mai importante cotidiene naționale: Tineretul Liber, România Liberă și Evenimentul Zilei. Și-a continuat cariera ca Business Editor pentru Mediafax și apoi ca redactor-șef la diferite publicații business to business, precum și ca expert media în trei proiecte europene PHARE/SAPARD. Danielei îi puteți scrie pe adresa daniela.oancea@modernbuyer.ro