Otter Distribution sărbătorește 22 de ani pe piața din România

Otter Distribution sărbătorește 22 de ani pe piața din România. Compania și-a început activitatea în 1997 prin reprezentarea și distribuirea de branduri internaționale. În anul 1999 a fost deschis primul magazin Otter și din 2002 a început extinderea rețelei.

În România, Otter Distribution deține 67 de magazine. Din acestea fac parte: Tezyo înglobând 37 magazine multibrand în România și 2 la nivel regional, în Cehia, 19 magazine Salamander, 6 magazine Aldo, 2 magazine Clarks si 3 outleturi. De asemenea, principalele branduri de magazine sunt reprezentate si de shopuri online.

Retailerul oferă o selecție de branduri internaționale, precum Geox, Clarks, Aldo, Epica, Le Colonel, Camper, Otter, Ara, Image, Converse, Emu, Stonefly, Ugg, The Flexx, Bugatti, Epica, Le Coq Sportif, Pepe Jeans, Cromia, Gabor, Adidas, New Balance, Nike, Hugo Boss, Adidas, Rieker, Flavia Passini, Gryxx și Salamander.

În perioada 6 – 8 decembrie 2019, Otter Distribution oferă tuturor celor care trec pragul magazinelor Tezyo, Salamander, Aldo si Clarks, precum și în magazinele online din portofoliu, reduceri de 22% la toată colecția de iarnă de încălțăminte și accesorii.