Orbit a lansat un nou design colorat al pachetelor de gumă de mestecat

Orbit redefinește personalitatea produselor sale cu un nou aspect pentru aromele: spearmint, peppermint, bubblemint, dar și două noi arome – tropical și strawberry. Pachetele Orbit au de acum un nou look, mai colorat și proaspăt, cu mai multă personalitate.

Orbit invită consumatorii să găsească inspirație în unul dintre cele cinci arome – spearmint, peppermint, bubblemint și două arome noi – tropical și căpșuni, care se pot asorta cu ușurință cu restul accesoriilor de zi cu zi.

Odată cu lansarea campaniei #COLORFIDENCE, Orbit invită consumatorii să sărbătorească impactul culorilor din viața lor și îi încurajează să ia parte într-o călătorie de exprimare a personalității lor, în ținute colorate, inspirate din noua paletă de culori.

Mars este o afacere de familie începută în urmă cu mai bine de 100 de ani. Această independență oferă companiei libertatea și oportunitatea de a gândi în contextul unor generații întregi, nu doar în cadrul unor lucruri punctuale, astfel încât să poată investi în viitorul pe termen lung al acesteia. Ambițiile îndrăznețe sunt susținute de acțiunile celor 115 000 de asociați din 80 de țări.

De asemenea, Mars s-a impus de mult timp ca o companie care oferă șanse egale pentru toți și încurajează alte companii să creeze medii incluzive și să ia măsuri împreună pentru a ajuta femeile de pretutindeni să-și atingă atingă potențialul.