Danor Ionescu, CEO Pall-Ex, speaker la CEO Meeting in the Garden

Danor Ionescu, CEO Pall-Ex România se alătură ediţiei din acest an a CEO Meeting in the Graden, în calitate de speaker, alături de alţi invitaţi de top din industria de retail şi FMCG.

Împreună cu aceştia, vom discuta pe 23 iunie 2023, despre dinamica pieţei de comerţ online în segmentul Grocery/FMCG, principalele tendinţe dar şi impactul comenzilor şi livrărilor online asupra businessurilor brick and mortar.

Danor Ionescu este lider vizionar, cu peste 27 de ani de experiență în management în diferite tări precum România, Bulgaria, Ungaria, Austria și Regatul Unit, cu un istoric remarcabil de creștere exponenţială a business-urilor şi companiilor de top pe care le-a condus, din diferite sectoare. În calitate de lider, CEO-ul Pall-Ex a demonstrat că este un mentor și o sursă de inspiraţie pentru echipa sa prin faptul că este preocupat de wellbeing-ul angajatilor, de dezvoltarea profesională a sa şi a echipei, prin pasiunea pentru studiu şi lectură. El a creat şi a cultivat un mediu de lucru pozitiv și a reușit să încurajeze o cultură a inovației și a îmbunătățirii continue, o cultură a integritatii şi transparenței.

Pall-Ex România este şi partener al evenimentului CEO Meeting in the Graden.
Cu o istorie de aproape 12 ani, Reteaua Pall-Ex România este lider de piaţă în transportul şi distribuţia mărfurilor paletizate, stabilind noi standarde în domeniu. Dovedind un angajament profund față de excelentă și inovație, compania utilizează tehnologia de ultimă generație și personal bine pregătit pentru a furniza soluții care îmbunătățesc eficiența și reduc costurile clienţilor care aleg serviciile Pall-Ex.

CEO Meeting in the Garden este un eveniment dedicat managerilor de top și antreprenorilor din industria de Retail şi FMCG, care se va desfăşura în data de 23 Iunie 2023, la Intercontinental Athenee Palace din Bucureşti.

Organizat în intervalul 16.00 – 21.30, evenimentul va reuni, într-un cadru exclusivist şi, de aceea mai restrâns, circa 70- 80 de invitaţi din industriile mai sus menţionate.

CEO Meeting in the Garden este, de asemenea, un excelent prilej de business networking la cel mai înalt nivel. Davidoff, La Strada şi Chateau Vartely, câţiva partenerii acestei ediţii, vor completa atmosfera destină de networking cu scurte degustări de cafea, îngheţată şi vinuri.

Agenda evenimentului

16.00 – 16.30 Welcome drink;
16.30 – 17.00 E-commerce in FMCG – overview and trends;
17.00 – 18.30 Open panel discussions;
18.30 – 21.30 Networking, cocktail dinner şi degustare de vinuri, cafea şi îngheţată premium.

Participă la CEO Meeting in the Garden – Grocery/ E-commerce/ Trends

Costul biletului de participare este de 180 de euro + TVA.
Pentru mai multe detalii cu privire la achiziţia de bilete sau de pachete de promovare şi participare disponibile, vă rugăm să scrieți e-mail la adresa aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro, maria.hurduc@modernbuyer.ro, sau să ne contactaţi telefonic: 0767.11.88.33 sau 0729.880.041

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.