Opt concurenti se lupta in finala competitiei Arena Bucatarilor

Actul final al celei de-a noua editii a competitiei de gatit deschisa bucatarilor profesionisti, „Arena Bucatarilor”, va avea loc la Bucuresti, pe 18 noiembrie 2017. Finala propriu-zisa se va desfasura in pavilionul Selgros din cadrul targului RomHotel, ce va avea loc intre 16 si 19 noiembrie, la Romexpo (pavilionul Selgros se afla in sectorul C6 din cadrul complexului expozitional).

In finala competitiei Arena Bucatarilor s-au calificat opt concurenti, toti bucatari profesionisti, care isi vor disputa marele premiu. Acesta consta in participarea, anul viitor, la competitia internationala Les Chefs en Or de la Paris. Vor fi acordate si numeroase alte premii, pe categorii.

Finala si festivitatea de premiere a castigatorului acestei competitii devenite o traditie este punctul culminant al unei serii de evenimente organizate in contextul participarii Selgros Cash & Carry la RomHotel. Aceasta serie mai include competitia Arena Bucatarilor Juniori, inclusiv festivitatea de premiere, dar si show-uri culinare si de wine-pairing sustinute de chefi de prestigiu precum Victor Melian, Ioan Florescu, Nico Lontras, Marc Galais, Ciprian Nicolescu si Dan Iordan, alaturi de sommelierii Mihai Tomescu si Sergiu Nedelea.

Selgros organizeaza si gazduieste din 2010 competitia Arena Bucatarilor, concurs destinat gastronomilor din Romania. Devenita deja traditie, competitia si-a propus sa premieze priceperea si maiestria celor mai pasionati Chefi care demonstreaza juriului, prin tehnici ingenioase de preparare a bucatelor, ca merita unul dintre premiile oferite de Selgros Romania.

Selgros Cash&Carry Romania este unul dintre cei mai importanti operatori din comertul romanesc. Compania si-a inceput activitatea pe piata locala in 2001, iar in prezent detine 21 magazine in Bucuresti, Brasov, Iasi, Targu Mures, Oradea, Cluj, Ploiesti, Timisoara, Craiova, Bacau, Galati, Braila, Arad, Suceava, Constanta si Bistrita.

Din 2011, compania este parte a Transgourmet Holding AG cu operatiuni in Elvetia, Franta, Germania, Austria, Polonia, Romania si Rusia.