Ocean Fish continuă expansiunea rețelei proprii de magazine

La jumătatea lunii ianuarie a.c., Ocean Fish a deschis magazinul cu numărul trei din Republica Moldova, în Orhei, un oraș din partea centrală a țării. Producătorul de pește și preparate din pește Ocean Fish mai deține câte un magazin în Măgdăcești și Chișinau, acesta din urmă, primul din Rep. Moldova, fiind deschis în ianuarie 2017.

“După deschiderea magazinelor din Chișinău și Măgdăcești, am primit solicitări multiple de la clienții noștri să extindem rețeaua de magazine și în alte localități ale republicii. Astfel, Orheiul este primul centru raional care va avea propriul magazin Ocean Fish, iar pe viitor urmează să ne extindem și în alte localități. În procesul de extindere ținem cont în primul rând de principiul de bază – produsele noastre să ajungă cât mai proaspete pe masa consumatorului”, a subliniat Directorul Comercial Ocean Fish Moldova, Alexandru Mîța pentru presa de peste Prut.

Ocean Fish deține și în România un număr de șapte magazine, intenția managerilor companiei fiind aceea de a continua expansiunea rețelei în mai multe orașe ale țării, Iași și Cluj-Napoca fiind vizate de companie pentru perioada imediat următoare.

Magazinele proprii oferă consumatorilor peste 200 de produse realizate în fabrica proprie din Afumați. În sortimentația magazinului se regăsesc produse proaspete (somon, păstrăv, doradă ș.a.), produse congelate (somon salbatic de Alaska, salau de Nil etc.), produse marinate, peste afumat, salate de pește și icre, alge de mare, fructe de mare în ulei.

Producătorul de peşte şi preparate din peşte Ocean Fish este o afacere 100% românească, un business anual ce se ridică la peste 140 de milioane de lei (peste 30 milioane de euro).