Starbucks a deschis prima cafenea Drive Thru din România

782

Împreună cu operatorul de franciză AmRest, Starbucks a deschis prima cafenea Drive Thru din România situată în vestul Bucureștiului. Noul Starbucks Drive Thru este amplasat la intrarea în parcarea centrului comercial Militari Shopping, pe Bd. Iuliu Maniu 540. Unitatea va fi deschisă de luni până duminică între orele 5:00 AM și 1:00 AM.

„Începând cu săptămâna aceasta, iubitorii de cafea din București își pot comanda băuturile favorite Starbucks la volan. Avem o echipă fantastică, pregătită să vă ghideze în această nouă experiență extraordinară a cafelei”, a declarat Mateusz Sielecki, Regional Director al Starbucks pentru România şi Bulgaria.

Starbucks România a deschis cafenele în două orașe noi în 2017 – Sibiu și Galați – și are acum 37 de locații în toată țara. În 2018, Starbucks va continua să inoveze pentru a promova în continuare înalta calitate a cafelei sale, care îl situează în poziția de leader pe piață, și pentru a facilita accesul la experiența autentică Starbucks unui număr crescut de comunități și clienți.

Franciza este deținută de AmRest, dezvoltator internațional de restaurante, a cărui rețea include mai multe branduri bine cunoscute, printre care KFC, Pizza Hut, Burger King, La Tagliatella.