Nielsen vine la Ro Export Forum pentru a vorbi despre instrumente vitale pentru optimizarea exporturilor

Nicolae Hulea, Business Development Consultant, Nielsen România, completează lista vorbitorilor confirmaţi la prima ediţie a Ro-Export Forum, eveniment dedicat producătorilor care doresc să acceseze sau să îşi consolideze poziţia pe pieţele externe, precum şi companiilor din industria de distribuţie din diverse ţări.

Acesta va prezenta instrumente vitale pe care producătorii români le pot accesa pentru optimizarea exporturilor şi nişele ce pot fi exploatate la acest moment. „Mulțumită globalizării și conectivității, consumatorii din întreaga lume au acces la o gamă mai largă de produse decât oricând – tendință care va continua și în viitor. Este important însă să aveţi o strategie corectă și un focus pe consumator atunci când mergeţi la export, indiferent că intraţi în parteneriate de private label sau mizaţi pe propriile branduri. Consumatorii din întreaga lume sunt tot mai receptivi la ethnic food”, explică invitatatul nostru în preambulul evenimentului.

Organizat de Modern Buyer cu sprijinul APAR (Asociaţia pentru Promovarea Alimentului Românesc), Ro Export Forum este un eveniment de o zi ce se va desfăşura la Bucureşti, pe 6 Iunie 2019, la hotel Ramada Parc, Sala Terra Grand Ballroom.

RO EXPORT FORUM este structurat în trei componente: conferinţă, expo hall şi sesiuni de business networking.

Conferința este cadrul în care vom prezenta studii de caz şi exemple ale unor parteneriate de succes între producători şi distribuitori de produse româneşti pe pieţele externe.

Expo Hall reprezintă spaţiul de expunere dedicat producătorilor-furnizorilor din segmentul FMCG ce doresc să prezinte partenerilor din segmentul de distribuţie prezenți la Ro-Export Forum inovaţiile de produs sau doresc să organizeze degustări, lansări etc.

Sesiuni de business networking – Participanții vor beneficia de sesiuni de discuţii face-to-face cu producători, distribuitori externi şi furnizori de servicii şi soluţii.

Participă la eveniment!
Au mai rămas trei săptămâni pentru a vă înscrie la prima ediţie a Ro Export Forum. O puteţi face on line, accesând site-ul evenimentului unde regăsiţi toate detaliile despre agendă, speakerii confirmaţi, costul unui bilet de participare ş.a.

Partenerii evenimentului