Mico Total Distribution va face distribuția exclusivă a brandului de alimente bio, Alce Nero

Mico Total Distribution a semnat un contract de distribuție exclusivă în România pentru brandul de alimente bio, Alce Nero. Produsele pot fi găsite în rețelele Mega Image, Carrefour, Cora, în băcăniile Real Foods, Grande Mercato, Dasano, în magazinele Bebe Tei, precum și pe eMAG Marketplace.

Alce Nero completează astfel selecţia de peste 15 branduri de produse certificate (bio, fair trade, gourmet, vegan) distribuite de Mico pe piaţa românească.

“Alce Nero completează într-un mod ideal gama de produse de calitate, cu etichetă curată, pe care ne-am angajat să o livrăm în supermarketurile și băcăniile din România. Pentru că segmentul de piață căruia adresăm este format din consumatori preocupaţi de o alimentaţie sănătoasă, strategia pe care o urmărim este de dezvoltare a portofoliul de produse “clean label”, care înregistrează o creştere dinamică în România. Ne adresăm unui public cât mai larg, cu o ofertă extinsă de alimente obţinute din ingrediente naturale, fără aditivi, accesibile pentru bugete variate”, a declarat Mirela Roşca, Executive Manager Mico Total Distribution.

“Suntem încântaţi să introducem consumatorilor români produsele organice, autentice italiene Alce Nero, pe care sperăm ca aceştia să le aprecieze pentru calitatea şi gustul oferite. Ceea ce ne-a convins să alegem Mico Total Distribution ca partener a fost combinaţia dintre experiența vastă în distribuție şi logistică pe care compania o deţine şi valorile pe care le împărtăşim, precum pasiunea pentru mâncarea sănătoasă, nutritivă şi respectul faţă de consumator şi mediul înconjurător”, a adăugat Massimo Monti, CEO Alce Nero.

Înfiinţată în 1978, compania Alce Nero reprezintă un consorțiu de peste 1.000 cultivatori şi producători de produse certificate ECO. Producţia este 100% internă, compania având peste 600 de hectare convertite în agricultură organică.
Cu o cifră de afaceri care depăşeste 90 milioane de euro, Alce Nero oferă o gamă diversă de produse ce folosesc ingrediente 100% organice, de la paste făinoase, sosuri de roșii, orez, năut, la biscuiți, ciocolată, gemuri, ulei de măsline etc.