Metro și-a mărit platforma logistică din Ștefăneștii de Jos cu încă 10.000 de metri pătrați

Metro a inaugurat extinderea unui spațiu adițional de 10.000 metri pătrați în cadrul centrului logistic din Ștefăneștii de Jos. Dezvoltat în parteneriat cu Warehouses De Pauw (WDP), noul spațiu include o zonă de birouri de peste 300 de metri pătrați, 20 de rampe de alimentare și descărcare, un drive-in. Extensia One Roof vizează consolidarea capacității depozitului cu temperatură ambientală.

Proiectul este predat în baza unui contract de închiriere încheiat pe zece ani, cu posibilitate de extindere pe alți zece ani. Cu extinderea spațiului de la Ștefăneștii de Jos, Metro confirmă încă o dată onorarea promisiunii mărfurilor la raft, atât în magazinele proprii, cât și în comunitatea profesioniștilor de care este responsabil.

“Astăzi, Metro România securizează capacitatea logistică pe termen mediu și lung pentru a deservi toți clienții celor 30 de magazine Metro, fără sincope de aprovizionare, într-un context economic global dificil, din acest punct de vedere. Vorbim de o adevărată sinergie operațională, determinată de dotările și tehnologiile integrate în locație. One Roof înglobează pe o singură platformă toate operațiunile logistice, permițându-ne o eficientizare a costurilor, dar și a flexibilității contractuale cu partenerii și clienții noștri.” a declarat Adrian Ariciu, CEO Metro România.

Mărirea platformei One Roof era necesară, atât pentru integrarea furnizorilor din zona de direct store delivery (DSD), cât și pentru optimizarea capacității logistice ca să deservească un volum de marfă din ce în ce mai ridicat. Platforma logistică Metro de la Ștefăneștii de Jos are acum 65.000 de metri pătrați.