Mega Image și-a extins rețeaua cu 89 de magazine noi în 2020 și continuă expansiunea

Mega Image a încheiat anul 2020 cu 89 de magazine inaugurate la nivel național. Retailerul a intrat în Oradea și Sibiu, și și-a consolidat prezența în alte orașe, precum Iași, prin inaugurarea a 12 noi magazine pe tot parcursul anului.

Dintre cele 89 de magazine inaugurate în 2020, 20 au fost deschise la finalul anului, în luna decembrie, în cele mai importante centre urbane din țară: București, Cluj, Timișoara, Iași, Prahova și Ilfov.

„Vom continua să investim în expansiune, să fim aproape de comunități, să asigurăm locuri de muncă în mai multe orașe din țară și să oferim soluții performante digitale și experiențe noi la cumpărături. Chiar dacă este, în continuare, un context dificil pentru noi toți, vom continua să ne dezvoltăm în același ritm și vom prioritiza siguranța tuturor, de la colegii din echipă la clienți și parteneri,” spune Mircea Moga, CEO Mega Image.

Anul trecut, Mega Image a accelerat dezvoltarea unor zone noi în magazine, pentru a oferi noi experiențe la cumpărături și a sprijini în același timp industriile care au fost afectate. Cele mai recente lansări de zone noi au fost librăria Cărturești, magazinul cu hrană și produse pentru animale Petshop, cornere cu ciocolata Venchi, cafeaua de specialitate Manufaktura, înghețata artizanală Friddi, specialitățile de la Calif sau Pescaderia by Alioli. Toate se regăsesc în prezent într-o selecție de magazine Mega Image, urmând să fie extinse.

În același timp, pentru a oferi produse de calitate, accesibile, Mega Image și-a extins portofoliul de marcă proprie prin branduri noi: Nature’s Promise, cu o varietate de produse din ingrediente naturale, și Perla, cu o selecție de cafea care reunește arome din lumea întreagă.

În prezent, rețeaua Mega Image include 854 de magazine, dintre care 386 sunt format Mega Image și 468 Shop&Go.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 854 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Lanțul de supermarketuri face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.