Mega Image deschide trei magazine Shop&Go la Timișoara

Ahold Delhaize deschide trei magazine Shop&Go la Timișoara, la numai o săptămână de inaugurarea primului supermarket Mega Image din oraș. Cele trei magazine noi sunt situate pe Bulevardul Republicii nr. 21, cu o suprafață de vânzare de aproximativ 165 mp, pe Strada Timiș nr. 12, cu o suprafață de vânzare de aproximativ 73 mp și pe Strada S. Bărnuțiu, cu o suprafață de vânzare de aproximativ 87 mp.

Magazinele Shop&Go funcționează în sistem de parteneriat, printr-un contract de agent și oferă posibilitatea celor care vor să devină antreprenori să își dezvolte o afacere, susținută de experiența Mega Image în retail.

Prin lansarea formatului de magazine Shop&Go în Timișoara, Mega Image pătrunde pe segmentul de proximitate, oferindu-le timișorenilor produse necesare consumului zilnic sau de moment.

Formatul specific de magazine Shop&Go are o suprafață de vânzare de dimensiuni reduse și o sortimentaţie optimizată, tocmai pentru a veni cât mai aproape de clienţi, oferindu-le avantajul unor cumpărături rapide, ușor de făcut, aproape de casă.

Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 623 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.