Mega Image a deschis al treilea Concept Store din Bucuresti

Mega Image a inaugurat recent cel de-al treilea concept store din cadrul retelei, tot in Capitala. Magazinul, al 442-lea detinut de retailer, este situat pe strada Barbu Vacarescu nr. 201, langa statia de metrou Aurel Vlaicu. Noul concept store are o suprafata de aproximativ 1.581 mp, numarandu-se printre cele mai mari trei magazine Mega Image dupa suprafata de vanzare, si o parcare cu o capacitate de 35 de locuri.
Concept Store Barbu Vacarescu 4
“Mega Image Barbu Vacarescu este cel de-al treilea concept store din cadrul retelei. Am lucrat la perfectionarea acestui concept, astfel incat sa le oferim consumatorilor nostri experiente inedite la cumparaturi si sa deservim o gama larga de preferinte si servicii. Dorim ca prin oferta care se regaseste in magazin sa venim in intampinarea si celor mai pretentiosi dintre consumatorii nostri. De asemenea punem la dispozitia lor o echipa dedicata menita sa transforme simplul mers la cumparaturi intr-o experienta de food shopping inedita”, a declarat Vasileios Stavrou, Director General Mega Image.
Mega Image Barbu Vacarescu reuneste in aceeasi locatie o gama larga de produse in raioane, precum: Equilibrium Health & Wellness, o sortimentatie atent selectionata din concept corner-ul Wine Gallery, o oferta extinsa de fructe si legume, specialitati si carne – premium, insula Angst si multe altele.
Concept cornerul Equilibrium Health & Wellness disponibil in noul magazin aduna laolalta produse destinate celor care isi doresc un stil de viata echilibrat, sanatos si cat mai natural. Produsele alimentare de la Equilibrium Health & Wellness acopera o gama variata de produse bio si raw-vegan, de la seminte, germeni si fainuri la vinuri cu continut mic de sulfiti, produse de nutritie sportiva si suplimente alimentare. Concept Store Barbu Vacarescu 5
Raionul legume-fructe ofera sortimente exotice, precum rambutan, kumquats, mangustan (la sectiunea fructe) si chayote, ginseng, conopida violet, rosii kumato sau flori comestibile etc., in timp ce specialitatile de la vitrina de carne includ steak mistret, steak cerb, vita etc.
De asemenea, sortimentatia include si mixuri de condimente ce redau aromele specifice unor bucatarii exotice consacrate (indiana, chinezeasca, indoneziana, arabeasca, sud-americana, nord-africana). Zona de dulciuri si cafea ofera o sortimentatie speciala de produse, iar in selectiile de bere premium si vinuri internationale se regasesc produse din tari precum Chile, Spania, Africa de Sud, Franta, care ii vor impresiona pana si pe cei mai pretentiosi dintre cunoscatori.

Mega Image a deschis primul sau concept store la inceputul anului 2013, in zona Piata Gemeni din Capitala, iar a doua astfel de locatie a fost inaugurata in luna octombrie a aceluiasi an, in Piata Sudului.